Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'tulum' od 8 mlrd. eura
Povratak na članak

Mamurluk u Brazilu: Kako spasiti naciju od depresije i tuge

– Kada ćemo opet organizirati SP? Nikada! I ne želimo ga – kaže 11-godišnji Brazilac Lucas

Komentari 4

DU
Deleted user
17:13 14.07.2014.

Pa nije valjda sve tako dramatično!?

VL
SE
sestrićna
17:19 14.07.2014.

srđanova repka se ovog puta nije plasirala..e jbg možda drugi put bude bolje...

VL
Avatar noesiss
noesiss
17:28 14.07.2014.

Olimpijske igre u Sociju su bile jedne od najljepsih OI ikada. Rusija sa svojim minimalnim drzavnim deficitim, minimalnom stopom nezaposlenosti, zemljom prebogatom resursama, i sa svojim pametnim i ozbiljnim Predsjednikom, si moze priustiti ovo i ostalo. Smijesno je da zapad kritizira Rusiju i Brazil, Brazil ima PIL na 7º mjestu na svjetskoj ljestvici, i ekonomski rast od 23-27% vec 10 god zaredom. Zemlja od 200 miliona stanovnika, ne smijem ni da pomislim gdje bi mi bili na njihovom mjestu da nas je 200 miliona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.