Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED NA MAKSIMIRSKI ŠOU

Mamiću, ti si za kaznu jer si ih razmazio i loše kupovao

Zdravko Mamić
Željko Hladika
19.09.2009.
u 09:10

Drakonska kazna od 100 tisuća eura Mariju Mandžukiću, nakon utakmice u kojoj je promašio zicer za moguću pobjedu, u kojoj taktički nije igrao najbolje, ali u kojoj mu se ne može spočitnuti nedostatak želje i borbenosti, ipak ima pozadinu.

Zašto ga nije kaznio kada je otjerao trenera Ivankovića, ili nakon Salzburga, kada je imao više razloga? Naime, Mamić je trpio Mandžukića samo zato jer je klasni igrač, nadajući se da, kad već nije donio Ligu prvaka, barem nešto može učiniti u Europskoj ligi.

Netko je rekao, ljutit je što ga nije prodao, a nije ga prodao jer na njemu nije mogao zaraditi kao na Balabanu, Modriću ili Eduardu, jer Ivan Cvjetković ima "zlatni paraf" u ruci.

Sada, kada je nulom protiv Belgijaca vjerojatno završena i europska sezona, Mamić i Dinamo nemaju ni novac od njegova transfera, a niti realnu mogućnost da prezime u Europi.

Kaznio je i ostale igrače optuživši ih da nisu karakterni, da se kupaju u šampanjcu, predobro žive i da nisu dorasli klupskim ambicijama, premda su u četvrtak željeli, ali zbog klase nisu mogli. Mamić zapravo jedini zaslužuje kaznu, zato što je od pogrešnih igrača napravio bogataše.

No, nekako nam se čini da smo to od njega već čuli...

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar bok
bok
10:47 19.09.2009.

Da je Mamic faca, vec bi se odavno maknio i prepustio sposobnim covjeku taj posao. Et ja osobno sam se uglavnom zbog Mamica ohladio od navijanja za Dinamo.

Avatar marquis
marquis
10:49 19.09.2009.

Mamić je zaista kontroverzna osoba i tu nema spora. Bahat? Zar nije bahato ostavljat tisuće eura sviračima u okolini dje pola pučanstva gladuje i preživljava? Trganje odjeće i skidanje u gaće? Tučnjave i sudski postupci? Ali Mamić je i humanitarac, kupio je i opremio stan bolesnoj djevojčici u Požegi bez ikakavih zadnjih primisli, jedino što je time dobio je možda odbitak od poreza. I to je samo jedan takav potez, ima jh još. Naravno, gotovo svaki nogometaš koji je prošao Dinamom je zaradio nešto i za Mamića. Ali kako Dinamo danas posluje? Canjuga je navukao dugove i Ladari i Žutom i Cvitanoviću i Bogu i vragu, a kome sada dugujemo? A Canjuga je bio u Ligi prvaka! Ne branim Mamića, ali medalja ima dvije strane, pogedajmo realno. Što reći za igrača, kojeg ocjenjujemo za momčad krucijalnim, koji na jednoj važnoj utakmici za klub dobije žuti kartom zbog toga što pomiče loptu s mjesta prekršaja i drugi zbog prigovora? I nakon toga ne igra u uzvratu? Mislim da to vrijedi zaista koju tisuću eura, možda ne svih sto, ali neku vrijedi. Mislim da je Mandžukić nezadovoljan igrač u svlačionici i stoga sjeme razdora. Ima napadača u klubu, jedan od njih je po meni podjedanko kvalitetan, ako ne i bolji (Kramarić) i treba mu utakmica. Zato bih prodao Mandžukića i nastavio dalje. A u svlačionicu bih doveo ime, lidera ekipe koji će ta ega spustiti na zemlju. Ma, volim ja i Butinu, u jednom trenutku mi je bio i Hrvatska jedinica, ali Tomo, sa 30 metara, Tomo... I na strani i kod kuće, Tomo brani nemoguće... Na kraju, čim sam vidi naslov članka, znao sam tko mu je autor. Flak daj malo drugih tema, zašto svaki članak - Mamić i pljuvanje po Mamiću, kojeg, eto, tvoj stari iznimno cijeni? Očekujem, pokude na moju kritiku, samo želim reći, budimo realni i sagledajmo sve činjenice. Jer kad zaista ne bude ni malo dobroga što se može reći za Mamića, poderat cu grlo da ode iz Svetinje!

DM
don Mario
10:42 19.09.2009.

mamic tocno zna kaj radi.vidi da je vrag odnio salu pa u dara po đepu jednom od najmanje krivom igracu za poraz i kaj bu sad.manđo bu se pobunil izbit ce svada i doći će izjava u medije da ovajj moze trazit novi klub.vec viđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije