Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrač Slaven Belupa

Mamiću splasnula ljubav, sad Hajduk želi Darija Čanađiju

04.05.2013., Gradski stadion, Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, Slaven Belupo - NK Istra 1961. Mario Canadzija. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
02.07.2014.
u 09:05

Splićani nestrpljivo očekuju Ganca Jeremiaha Arkorfula (20), koji trenira sam i čeka dokumente da krene na put

Premda se na Triglavu zabijelio snijeg, Igor Tudor puno je bolje volje na pripremama u Sloveniji. Riješeno je pitanje viza za Bjelokošćanina Jeana Kouassija i Uzbekistanca Temurhodžu Abduholikova, njih dvojica priključili su se momčadi u utorak ujutro, a već poslijepodne igrali su protiv Rabotničkog.

Dogovor kuću gradi

Tudor želi na djelu vidjeti mladiće poput Vlašića, Balića i Zvonimira Milića. U petak će se bijelima priključiti Vršajević, stiže i Anđelković, a Sušić dobio je par dana odmora. A taj problem s vizama za Kouassija i Abduholikova upozorenje je uoči europskih utakmica. Već sada se mora povesti računa o tome, bez obzira na to ide li Hajduk u Irsku ili Luksemburg. Lista dolazaka još nije zaključena, s nestrpljenjem se očekuje Ganac Jeremiah Arkorful (20). Hajduk ga želi, ali je problem viza. Zahtjev je poslan u veleposlanstvo u Maroku, koje je nadležno za Ganu, on trenira u Gani i čeka poziv da dođe u Split. Valjda će se to riješiti do povratka momčadi iz Slovenije 10. srpnja, pa da na djelu vidimo lijevog beka. Viđeno na videosnimkama zadovoljilo je struku bijelih. A prije Arkorfula u Hajduk bi mogao još jedan njegov vršnjak. Bijeli su bacili oko na vezista Slavena Belupa Darija Čanađiju (20). Ovog proljeća odlični veznjak bio je malo u sjeni, slabiji rezultati Slavena sputali su i njegove kvalitete, ali nema dvojbi da se Čanađija sviđa Hajduku.

Rubrika odlasci - prazna

Uostalom, ne tako davno "pikirao" je na njega i Zdravko Mamić, vidio ga je u Dinamu, ali je ta ljubav splasnula. Čanađija ima ugovor sa Slavenom Belupom do 2017., Hajduk nema novca za odštetu, ali sve se može postići dogovorom. Tako je bilo i s Istrom, Brazilac Jo došao je bez odštete, a u slučaju transfera Splićani i Puljani dijelili bi odštetu u omjeru 60:40. Mladi reprezentativac bi odlično došao Tudoru u veznom redu jer je ostao bez Andrijaševića i Caktaša. Da nije bilo prelaska Andrijaševića u Dinamo, blagajna bi i dalje bila prazna. Transfer čekaju Maloča, Milović, Sušić, Vršajević, Maglica...

>> Veliko pojačanje: Eduardo potpisao za Dinamo!

Komentara 4

SE
senior
10:01 02.07.2014.

U vezi prelaska Darija Čanađije u Hajduk ima jedan mali, malecki problem, Darijo je deklarirani navijač Dinama. Darijo u Slaven Belupu ima uredna mjesečna primanja dok to u Hajduku nebi imao. Sa konja na magarca idu samo mentalno zaostali.

DU
Deleted user
11:26 02.07.2014.

Nakon dugo vremena jedna iskrena i istinita novinarska tvrdnja o Mamiću i hajdukovoj klupskoj blagajni .

PA
pappmisi
12:08 02.07.2014.

DINAMO je trebao dovesti Matu Jajala, a ne prepustiti ga Rijeci, Velika greska slicna onoj od prosle godine kada su pustili Malesa da predjeu Rijeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije