Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOČKA NA i
Povratak na članak

Mamiću ne smijete dirnuti samo u svetinju – novac!

Kada je prije nekoliko mjeseci Bandić najavio da će Dinamo dobiti dva milijuna manje, modri šef prijetio je da će se klub, ako treba, preseliti u Split.

Komentari 15

VI
virkom
09:36 26.10.2009.

Doar clanak! BRAVO Igor Flak!

VL
OB
-obrisani-
11:09 26.10.2009.

Da ne bi tebe sad bi Modric,Corluka i Dudu igrali u LASK-u iz Linza,oni prije tebe nisu ni vidili dalje od Austrije tek tvojim dolaskom spoznase da se nogomet igra i u Engleskoji i to za dobar novac.

VL
OB
-obrisani-
11:00 26.10.2009.

Svaka cast Mamicu.Nisi ti kriv sto ovi ne shvataju da je nogomet pored sporta i unosan posao,da nije tako ko da bi treceplasirani klubovi igrali u Ligi prvaka,dok prvaci ostalih idu u kvalifikacije sa cetvrtoplasiranim. iz istih zemalja,ali dok ti njih upamet ,sebe ces iz pameti.

VL
DE
derin
11:53 26.10.2009.

Bandić-Marković-Mamić,trio koji upravlja HR nogometom,a oni bilić zove svakog redikula koji u dinama zna napravit dva na nogu.Drago mi je da HR ne ide na SP,jer mamiću propade biznis.p.s.ima li ijedan purger u tom zagrebu?

VL
PR
prečko
09:54 26.10.2009.

činjenica je da mamića ni topovima ne možete istjerati iz dinama. a nije on tu zbog ljubavi prema dinamu već prema novcu. i takav čovjek je ponos dinama. da se pobljuješ!

VL
LU
Lujo123
10:58 26.10.2009.

Danas je i svakoj budali jasno da je mamić i društvo oko njega Zločinačka organizacija u kojoj znaćajnu ulogu igra i gradonačelnik bandić. To nije jasno samo njihovom drugaru bajiću. Fuj bando lopova!!

VL
OB
-obrisani-
12:05 26.10.2009.

Ima ,ali Grmecki purger.

VL
OB
-obrisani-
18:08 26.10.2009.

Da,zato i je Česma iz Bjelovara propala.Zato su radnici bili bez plaća i godinu dana,jer ih je bandit opljačkao i njihov novac prokazao kao \"svoj\".Davao je on novac da ga kroz nogomet opere.On je najveći pljačkaš u hrvatskoj državi.Što nijee Croatiju iz Sesveta napravio jačim klubom od Dinama,ako je tako sposoban.Oni grade vile,dok Dinamoi igra na sramotnom stadionu.Na silu je došao u Dinama,a na silu će i otići,zajedno sa svojim idolom Markovićem.Silovateljska lopovska banda,opijena cajkama.Bandit je na vješt naćin doveo,kraj onoga fosila Barišića,Dinamo u ovisnost prema mafiji braće Mamić.Valjda nema pravoga rođenoga zagrebćanca i dinamovca,koji bi srcem i na iskren naćin vodio taj ,nekad gospodski klub,a ne ovi razdrljeni i nauljeni seljaci.

VL
RT
rty24
19:08 26.10.2009.

Znaci Maminjo je gazda Dinama:). Lepo covek je stvarno ulozio pare tu se nemoze nista reci. Znaci u vrlo bliskoj buducnosti cemo gledati prvenstvo stare Yuge sa velkom cetvorkom. pozdravi

VL
RT
rty24
19:14 26.10.2009.

Evo prognoze cim se Zvezda i Partizan privatizuju nece proci godina imacemo zajednicki (regionalnu )ligu. Iz 1 u 1. Ima li ko bolji?

VL
OB
-obrisani-
19:27 26.10.2009.

Pajdas prosetaj malo do ogledala,ali prvo pozovi hitnu.

VL
MA
maticzel
19:27 26.10.2009.

Zanima me moze li proci jedan jedini dan a da priuceni novinarcici zaborave na Mamica?Prije svega po karakteru mu nisu ni do koljena a o ostalom da se i ne govori.

VL
MI
miskec
14:02 26.10.2009.

Zdravko je lovu napravio izvan nogometa i Dinama i to je cinjenica. Mozda se neki navijaci Dinama sjecaju da je Mamiceva firma Cesma iz Bjelovara posudila Ciri 2,7 miliona maraka da kupi Dinamo! Neki od vas zaboravljaju da je Mamic na pripreme Dinama 1985 ili 1986 donio tada nezamislivih 100.000 dolara da Mlinaric ne ode u Crvenu Zvezdu. Poanta ima je love i prije Dinama. Medjutim jos je u Croatia Sesvete shvatio da ce mu posao sa igracima uspjeti tek kad pod kontrolom ima cijeli jedan klub da mu decki stalno igraju. U Sesvetama je to sve placao iz svog dzepa, pa je kao pravi biznismen gurnuo Zajeca niz stepenice i preuzeo klub! Za javnost se prikazuje prica da sva lova od prodaje Modrica, Corluke i Eduarda ide u klub a ne u njegovu agenciju. Ali o cemu se nista ne zna je cinjenica je Dinamo duzan Mamicu milione Eura koje je on posudio klubu! I naravno da ide lova na racun kluba, jer klub mora vratiti pozajmice Mamicu. I eto, snasao se covjek. Dolaze Badelj, Lovren i Tomecak, poslije pobjede protiv Srbije svaki vrijedi oko 5 miliona Eura. I to je decki moji to! Tako se radi posao!

VL
AN
ankicascreiber
09:10 26.10.2009.

o nogometu neznam mnogo, medutim znam da je pun samih jadnika i kukavica, da tu nema pravog covijeka i junaka. Neki seljak divljak Mamic kontrolira i pljacka glavni Hrvatski klub. U isto vrijeme taj klub nemoze pobijediti ni najslabije timovee u Europi HA HA HA. BBB, toricida i sve te udruge su sami jad i bijeda kukavice, da oni nesto vrijede nikada ljudi kao Mamic ne bi bio prisli nogometu, i nasi timovi bi pobijedivali, nasi igraci bi rasli. Ovako jadnici, kada neznate braniti svoje neka vas pljackaju divljaci i mafijasi HA HA HA

VL
BE
Berlioz
12:12 26.10.2009.

Flak, a da se ti i Dasovic ozenite sa Stimcem pa da ne morate svaki dan napadati Dinamo ili Mamica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.