Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogled

Mamiću, dokad ćete više plaćati ovakve zgubidane i avanturiste

Zdravko Mamić osiguranje Marakana (1)
Goran Stanzl/Pixsell
05.10.2013.
u 10:24

Da mi je vidjeti samo facu Juniora Fernandesa dok Mamić u svlačionici moli, kumi ili vrišti na rubu suza

Nema gorega nego kad više nikoga ne uzbuđuješ. Ili malo koga. A Dinamo je sve bliže tome. Nakon laganih 0:3 u Sofiji, nakon što ih je "Tuta Bugarin" namlatio kao "djecu loših muzičara", ostaje nam samo ponadati se da tim avanturistima avion na sljedeće europsko gostovanje ove jeseni neće ni poletjeti.

I dok ćemo se mi svi skupa žestiti na Mamića, on na trenera, a trener na zlu sudbinu (šteta što više nema Krune jer bi on za 0:3 okrivio medije), likovi poput Bakaryja Sarea ili Juniora Fernandesa nabit će na glavu slušalice veličine nogometne lopte i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Jer za njih i nije bilo ništa, oni su tu u prolazu i čekaju da im istekne "zvornički mandat", da nađu nešto bolje.

Da mi je vidjeti samo facu Juniora Fernandesa dok Mamić u svlačionici moli, kumi ili vrišti na rubu suza. Vjerojatno gleda u prazno i broji od 278 unatrag, koliko mu je valjda još ostalo dana među nama.

Neku momčad voliš i pratiš između ostaloga i da bi se s nekim poistovjetio. A koga briga za ove anonimuse, talog s raznih strana nesvrstanog svijeta, tipuse koje se ne bi isplatilo uzeti u studentskoj razmjeni, a kamoli im još svaki mjesec nešto i caltati...

Iskreno, od svih igrača tog bijednog četvrtka poistovjetio sam se samo sa Zelenikom. Da, zeznuo je. Da, digao mi je tlak. Ali on je moj, tu je, iz kvarta, rođen u Zagrebu. I vjerujem da mu je teško, da mu nije lako izaći na ulicu, ne zato što ga netko čeka... I da su svi kao Zelenika, još bismo se i sažalili, eto, možda bolje nemamo. Ali plaćati nekakve tamo zgubidane s "obale slonovačke kosti" da bi popio tricu od Ludogoreca? Pa stvarno!?

I zato, Mamiću, kad ste već tu, a znamo da ne idete nikamo, učinite dobro djelo i platite im još samo jedno – jednosmjernu avionsku kartu. Ispratite ih na Pleso i popnite se u restoran na katu da provjerite jesu li poletjeli. Možda će Dinamo bez njih krahirati kao Lokomotiva u pretkolu od Dinama iz Minska, možda će biti u "ligi za bedaka". Ali bar će to nekoga pogoditi. Na kraju krajeva, i iz te "lige za bedaka" nešto se izrodilo.

>> Barišić: Naravno da Ivanković više nema čvrstu poziciju

>> Profesor se nije snašao, Zoki je trebao preuzeti odgovornost

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije