Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. HMNL

Mamić: U mislima nam je samo nova pobjeda

09.04.2009.
u 19:17

Momčad BBS Novog Marofa sutra igra vjerojatno odlučujuću utakmicu u borbi za izbjegavanje pretposljednjeg mjesta, koje vodi u dodatne kvalifikacije za opstanak u prvoligaškom društvu.

– U mislima nam je samo pobjeda! Bila bi velika šteta da eventualnim kiksom upropastimo sve dobro što smo napravili u drugom dijelu sezone – rekao je u uvodu razgovora trener Novog Marofa Goran Mamić.

Odlična igra u posljednjem susretu i izboreni bod protiv favoriziranog Brodosplita dodatno je podigla samopouzdanje Novomarofčanima.

– Vidjeli smo da i protiv puno jačih momčadi možemo pružiti dobru partiju. Ekipa Torcide kvalitetom je otprilike na našoj razini, no to ne znači da nas čeka laganiji posao.

Dobra vijest za domaće malonogometaše svakako je povratak u sastav Nikice Škerbića.

– S njim u sastavu dobivamo na mirnoći. On je naš lider na parketu i igrač koji individualnom kvalitetom može donijeti preokret.

Sastav ipak neće biti kompletan. Treći žuti karton zaradio je Samir Krasniqi, a otprije nema ozlijeđenog Domagoja Purgara.

– Znamo što nam pobjeda nosi i sve ćemo učiniti da bodovi ostanu kod nas. Nadam se i glasnoj potpori s tribina – zaključio je trener Mamić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije