Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO DO PROLJEĆA

Mamić s najjačim sastavom može na Wolfsberger: Svi dinamovci negativni!

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige
Slavko Midzor/PIXSELL
24.11.2020.
u 11:27

Dinamovci su testiranje obavili u ponedjeljak jer se u Austriju ne može ući bez negativnog testa na koronavirus. Dakle, svi odreda morali su se testirati iznova.

Veliki problemi sustigli su zagrebački Dinamo pred prvu utakmicu s Wolfsbergerom. Čak devet igrača bilo je zaraženo, a ništa bolje nisu prošli ni gosti. No, ususret uzvratu u Austriji svi su negativni. Ne psihički, nego zdravstveno, pokazalo je testiranje na koronavirus, objavili su iz kluba.

Dinamovci su testiranje obavili u ponedjeljak jer se u Austriju ne može ući bez negativnog testa na koronavirus. Dakle, svi odreda morali su se testirati iznova.

Zoran Mamić tako će na raspolaganju za ovu utakmicu imati najjači sastav. 

I ovoga puta će dinamovci putovati raspodijeljeni u nekoliko autobusa kako bi mogli održavati distancu i tijekom puta. 

Podsjetimo, Zagrepčani su nakon četiri kola vodeća momčad skupine, imaju pet bodova, a jedini u Europskoj ligi nisu primili ni gol, a hoće li ostati tako i hoće li stići do pobjede koja bi ih dovela na korak do europskog proljeća, ostaje vidjeti od 18:55 u Klagenfurtu.

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
11:32 24.11.2020.

"Mamić s najjjačim sastavom "....jak-jači-najjači-najjjači---

ZD
Zdravkecmali
14:36 24.11.2020.

Vec sam pomislio da je večernji prestao pratiti dinamo!? Ali ipak se javila Eva grgić.... Di ste dasoviči flakovi ledinski? Ni slova o analizi suđenja u Osijek u? Klošari ostaju klošari

HR
hrvat123
10:58 25.11.2020.

sve ce biti o.k jer ne sudi isti sudac ko u Osjeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije