Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad Arapi plaćaju

Mamić prilikom dovođenja Vide srušio vlastiti rekord!

domagoj vida (1)
Igor Kralj/Pixsell
18.06.2011.
u 08:21

Prema informacijama iz Njemačke, Bayer iz Leverkusena prodao je Domagoja Vidu Dinamu za čak 2,7 milijuna eura, što je najveća kupnja plavih u povijesti!

Čak je i Zoran Mamić na predstavljanju nagovijestio da se radi o astronomskom iznosu:

– To nam je jedan od najvećih poslova gledajući ukupno, odštetu Bayeru i Vidin ugovor na pet godina – kazao je Dinamov sportski direktor.

Uvjetima je zadovoljan i Vida.

– Nisu mi uvjeti bili prva misao, želim igrati – kazao je novi Dinamov igrač, na što se ubacio Mamić:

– Onda ćemo ti malo smanjiti ugovor – našalio se direktor.

Naravno da u Leverkusenu trljaju ruke, jer su nadoknadili 2,4 milijuna eura uložena u Vidu prošloga ljeta. Još više se omastio NK Osijek, jer će inkasirati još 540.000 eura, te na Vidi ukupno inkasirati gotovo tri milijuna eura.

Dinamo će, pak, uložiti više nego što bi ga Vida koštao prije godinu i pol dana kada ga je tražio kao zamjenu za Lovrena. Tada bi cijena išla maksimalno do dva milijuna eura, ali Mamiću je bio preskup. Sada je na redu i Emir Spahić.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 11

OB
-obrisani-
09:37 18.06.2011.

ko je taj vida da kosta vise nek pola prvoligasa ima budjet sa svima skupa????????????, ak mamic placa svojom lovom onda je OK

ZA
zagrebHR
10:50 18.06.2011.

to je mamićeva politika, sve je rasprodao, stavio lovu u džep i onda kupuje jednog igrača za tzv. astronomski iznos. i što će s njim? mamićeva politika je na štetu kluba, sve radi za svoj interes, bavi se trgovinom igračima i privatno zarađuje bez ikakve kontrole.

GR
Gradinar
08:58 18.06.2011.

Magarac u Rim, dva iz Rima! To je bit ovoga što je Mamić uradio. I, još ponešto. Vida je bio u Hrvatskoj do nazad godinu dana i nikome nije bio interesantan, zatim otišao u Njemačku, gdje je odigrao par utakmica,a, realno nije zadovoljio vlasnike i sada se kao zvijezda treba vratiti u Zagreb. Samo Mamići od toga mogu raditi spektakl a vjerojatno i zavrtiti koji milijun u džep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije