Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Sun

Mamić pred britanskim novinarima: Modrić prva Ancelottijeva želja

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (R) is challenged by Werder Bremen\'s Daniel Jensen during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London November 24, 2010.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
21.12.2010.
u 12:54

Današnji The Sun objavio je na naslovnici, uz etiketu ekskluzivno, da je menadžer Chelsea Carlo Ancelotti priznao da u svoje redove želi dovesti hrvatskog reprezentativca Luku Modrića

Engleski dnevni list donio je razgovor sa Zdravkom Mamićem, koji se susreo s vlasnikom Chelseaja Romanom Abramovičem i trenerom Carlom Ancelottijem. Dinamov izvršni dopredsjednik u London je otišao prodati Vrsaljka i Kovačića, a na kraju bi mogao prodati Modrića.

- Luka je na vrhu Chelseajeva popisa želja. Nisam Modrićev agent, samo njegov prijatelj, ali sam vrlo ponosan - kazao je Mamić za The Sun.

Carlo Ancelotti treba igrača koji će podići igru momčadi, a kako i sam menadžer Chelseaja tvrdi, strašno mu se svidio Luka Modrić. No, još nije poznato hoće li 30 milijuna funti biti dobar razlog da Harry Redknapp odluči prepusti svojega omiljenog igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije