Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoložen

Mamić pozirao s maškarama i dobio gomilu komentara: 'Zdravkec imaš listove kao Modrić, voli te cijeli Split'

Mamić
Foto: Facebook
1/5
28.02.2017.
u 21:15

- Samo pozitiva - poručio je Dinamov savjetnik.

Zdravko Mamić danas je imao mnogo razloga za veselje. Zagrebački Županijski sud ukinuo mu je mjere opreza koje su izrečene tijekom istražnog postupka jer se njega i još nekoliko osoba sumnjiči da su Dinamo oštetili za oko 270 milijuna kuna. A sud je prihvatio i prijedlog Mamićeve obrana da mu se vrati jamčevina od 14 milijuna kuna. Ujedno ukinuta mu je i mjera zabrane obavljanja dužnosti izvršnog predsjednika Dinama na koju je ionako podnio ostavku.

Odluka koju je sud donio još nije pravomoćna jer Uskok na nju ima pravo žalbe, ali očito je i to bilo dovoljno da se Mamiću popravi raspoloženje pa je u tom duhu na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj je pozirao s maškarama.

- Samo pozitiva - poručio je Dinamov savjetnik ispod fotografije pa su uslijedili brojni komentari korisnika.

- Zdravkec, imaš listove kao Modrić - poručio je jedan dok se drugi nadovezao konstatacijom da ga voli cijeli Split.

'Sa 14 milja kuna i ja bi bio pozitivan', 'E moj Zdravkec i cipele su ti skinuli', bili su još neki od komentara dok su neki uputili i uvrede koje stalno prate dinastiju Mamić.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Ključne riječi

Komentara 12

DE
derin
01:01 01.03.2017.

I za sve ove površne i zaboravne domoljube, zar nije najveći sin domovine naš Franjo Tuđman istjerao mamica iz nogometa 1993.

DE
derin
00:57 01.03.2017.

Kako čovjek s 11 000 kuna plaćom je težak 50-tak milja eura koliko i sam se hvali. Mamic je dokaz koliko institucije u Hrvatskoj ne funkcioniraju i ako ostane jos godinu, dvije stvoriti ce nam i jugo ligu.

MI
Mimizo
21:47 28.02.2017.

maminjo je legenda sad se vidi da su ono bile samo predstave za javnost da mu ništa nemogu pronaći kao ni sanaderu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije