Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledanost nogometa

Mamić plesom i eurima nije nadmašio engleski derbi

Mamić u emisiji Volim nogomet
Screenshot HRT
10.11.2009.
u 07:40

Bogati nogometni vikend za svakoga je nudio ponešto, bilo je i sjajnih stvari, zabavnih, iznenađujućih, šokantnih, mnogo golova...

No, hrvatski su gledatelji uz male ekrane najviše gledali engleski derbi u nedjelju poslijepodne, sraz Chelsea - Manchester United (11,2 posto po AMR-u, dakle cijele hrvatske populacije). Naravno da je tamo i stadion bio pun (43.000) gledatelja.

Za razliku od našeg derbija Dinamo - Šibenik (3000) koji su uz male ekrane gledali zapravo malobrojni Hrvati, 8,2 posto TV prijamnika tada je bilo na programu koji je prenosio izravnu borbu za prvo mjesto u Hrvata.

Najveći nogometni šou bio je večer prije kad su u emisiji "Volim nogomet" gostovali Slaven Bilić i Zdravko Mamić, no ni tada gledanost nije bila velika, 6,2 posto. Zalud je Mamić eurima plaćao Gustafe i plesao.

No da su urednici emisije znali da će biti tako, da su to najavili, engleski bi derbi zavidio našoj nogometnoj emisiji. Ovako su Bilić, Mamić, HNL i naš derbi puhali u leđa Englezima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije