Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PORUKU U SVOM STILU

Mamić objavio neviđene fotografije: S Boysima je vodio navijanje na Poljudu!

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Denis Kapetanovic/PIXSELL
08.04.2021.
u 13:55

"AJMMMMOOOO DINAMO! UČINI HRVATSKU PONOSNOM VEČERAS!'', napisao je Mamić na Facebooku

Na Maksimiru večeras od 21 sat počinje poslastica četvrtfinala Europske lige između Dinama i Villarreala. Prisjetimo li se podrške navijača nakon utakmice s Tottenhamom, sigurni smo kako ona ni večeras neće izostati, a javio se i Zdravko Mamić iz Međugorja poslavši preko Facea podršku klubu za koji tvrdi da ga voli više od života. 

''Danas GNK Dinamo Zagreb igra povijesnu utakmicu četvrtfinala UEFA Europa League protiv Villarreala, a na gostovanju u Podcast Inkubatoru koje je u tri dana pregledano više od 600 000 puta Ratku Martinoviću ispričao sam kako sam 1986. na Poljudu vodio navijanje Bad Blue Boysa na utakmici protiv Hajduka. On me tom prilikom pozvao da objavim fotografije, a sada ću to i učiniti – AJMMMMOOOO DINAMO! UČINI HRVATSKU PONOSNOM VEČERAS'', napisao je Mamić na Facebooku gdje ga prati vojska navijača Dinama.

Podsjetimo, iako to nekoliko sati ranije nije znao ni njegov odvjetnik Mijo Golub, Zoran Mamić se vratio u Hrvatsku iz Dubaija u srijedu popodne pa će, pretpostavljamo, Dinamo pratiti na Maksimiru, iako je službeno glavni trener i dalje Damir Krznar.

Doduše, popularni Krki je priznao kako je Mamića kontaktirao i u Dubaiju kako bi mu iznio neke ideje oko rušenja Villarreala u Maksimiru. 

Komentara 41

ZD
Zdravkecmali
14:30 08.04.2021.

Tata dominira i na tribini. Ovi danasnji "vođe" su obicni protuhe, gejevi ili probisvjeti.. Popišo se još jednom. Hvala Tata.

Avatar jeremija1
jeremija1
18:24 08.04.2021.

ma možemo mi pripovijedat i mislit o Maminju kaj god hoćemo ( istinu ionak ne bumo nikad saznali, jer svaka tu strana brani sebe ) ), ali da nije bilo njega, takvoga kakav je, ne bi danas gledili niti ovakav jaki Dinamo niti bi repka igrala finale SP-a !!!

Avatar Tombstone
Tombstone
18:32 08.04.2021.

1986. navijacka skupina iz Utrina nazvana BBB (izvor je bila njemacka dance grupa Bad Boys Blue omiljena osnivacima) nije jos ni postojala koliko se sjecam. Uz cinnenicu da u to vrijeme nije bilo tenzija izmedju navijaca Hajduka i Dinama. Navijaci ona kluba najvise su bili mrzeni i napadani u Mostaru od navijaca Veleza, Banja Luci od navijaca Borca, Beogradu od navijaca Zvezde i Novom Sadu od navijaca Vojvodine. U to vrijeme navijaci Hajduka i Dinama mogli su poslije tekme i u Splitu i u Zagrebu bez problema s navijackim obiljezjima sjesti u bilo koji kafic i popiti pice. Tenzije Hajduk-Dinamo (Torcida i BBB) pocele su negdje 92, 93.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije