Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halilović bio na liječničkom

Mamić: Obitelj Mamić nije toliko bogata da bi privatizirala Dinamo

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
21.03.2014.
u 14:08

- Njihovi rezultati i igre pokazuju da imaju svoj stil i način igre koji trener Tudor želi i koji im donosi rezultate te su zasluženo na drugom mjestu. Maksimalno ih respektiramo

Sutra nas na Poljudu očekuje veliki derbi između Hajduka i Dinama. Trener modrih Zoran Mamić veseli se toj utakmici.

– Čeka nas najveća moguća utakmica u Hrvatskoj i veselimo se dobrom ambijentu i derbiju. Čeka nas dobro navijanje, a očekujemo i fer i korektno ponašanje na travnjaku i, naravno, pobjedu Dinama – rekao je Mamić te dodao:

– Njihovi rezultati i igre pokazuju da imaju svoj stil i način igre koji trener Tudor želi i koji im donosi rezultate te su zasluženo na drugom mjestu. Maksimalno ih respektiramo, Poljud im daje vjetar u leđa, ali vjerujemo u svoju kvalitetu.

Dinamo je vodeća momčad prvenstva, a ima deset bodova prednost pred Hajdukom.

– Ovo je derbi i sigurno da u toj utakmici želimo pokazati tko je najbolja momčad. Pobjeda se broji tri boda kao i svaka druga, ali pobjeda protiv najvećeg rivala sigurno daje dodatnu dimenziju. Želim dodati i kako sam siguran da će Dinamo biti prvak, ali sve dok nije matematički, ne treba se žuriti.

Osvrnuo se zatim i na aktualnosti, a prva tema bio je Alen Halilović.

– Liječnički pregled je obavljen u Zagrebu i skoro je gotov, ostao je tek jedan nalaz koji trebamo dobiti te će onda cijeli posao biti gotov. Vjerujemo da će to biti u ponedjeljak.

Bilo je govora i o privatizaciji kluba.

– Ako se pojavi netko tko to može financijski napraviti, onda to nije loša stvar. Obitelj Mamić? Mi nismo toliko bogati. Kao partneri? To je sve u domeni "što ako", ali ako netko zaista da svoj novac, onda će vjerojatno dovesti neke svoje ljude. Hoće li to biti "Pero, Đuro ili Marko", ja stvarno ne mogu reći.

Bivši igrači žele preuzeti klub?

– Svi s dobrim idejama uvijek su dobro došli, a ne iznenađuje me njihov potez jer već dulje vrijeme kruže informacije o njihovim željama, nije to nešto novo. Ja trener? U slučaju da ode Zdravko, onda odlazim i ja. Što se tiče naših odnosa, nisam ih vidio otkako su otišli iz kluba, možda tek onako na nekom eventu, ali nemamo kontakte. Kažem, ni s jednim od njih se nisam nikada svađao ni imao ikakvih problema.

>>Tudor: Priče o Mamićevu odlasku neće utjecati na Dinamo

Komentara 19

CA
canajrasim
16:52 21.03.2014.

Odlaskom Mamica Dinamo ce se srozatti na razinu Hajduka.

CA
canajisraM
17:04 21.03.2014.

crnaguja85 "Ja trener? U slučaju da ode Zdravko, onda odlazim i ja" Najbolje da bi te netko drugi i ostavio u Dinamu. Da ti nema brata ne bi nikad ni bio tu gdje jesi. >>> Po cemu je to on je to on losiji od bilo kojeg dosadasnjeg trenera Dinama ?

Avatar vaha
vaha
17:22 21.03.2014.

dinamo treba privatizirat, to je jedino rjesenje - ali ne po sanaderovom kriminalnom modelu kak je hajduk "privatiziran", nego na nacin da ga kupi neko s pravom lovom - dok se to ne dogodi, razvlacit ce ga kojekakvi papci, od onih dalmosa iz zzd-a do jovanovicevih bbb.a, pa kojekakvih nesposobnih i besposlenih "legendi" koji se hoce mukte docepat neke love, raznih sitnih politicara i politikanata itd - ko got da dodje na vlast nakon mamica, uvijek ce imat hrpetinu nezadovoljnih protivnika zeljnih krvi jer se nisu uspjeli docepat plijena, i pocet ce beskonacna borba za prijestolje dokle got klub ne zavrsi u banani i na financijskom dnu ko hajduk i kad vise nebu nikog zanimal onda ce ga ostavit da do kraja nestane - jedini je izlaz da ga kupi neki lovas koji ce pazit da mu lovu ne cerupaju sitni kokosari i kojekakve "interesne" grupe, jedino ce tako dinamo prosperirat i iz od najboljeg i najuspjesnijeg kluba na ovim prostorima postat nesta vise i znacajnije u europskim okvirima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije