Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURČIĆ RAZOČARAN
Povratak na članak

Mamić: Ni trenutka nisam razmišljao o euro proljeću

- Ni trenutka nisam pomislio na europsko proljeće, već sam razmišljao samo o pobjedi koja nam treba zbog koeficijenta, od koje se živi - kazao je Zdravko Mamić

Komentari 7

OB
-obrisani-
23:46 17.12.2009.

e maminjo pa da je i fk pristina tolke sanse imala kao dinamo do sada vjerovatno bi je vidjeli barem jednom u polufinalu lige prvaka ali dinamo nije fk pristina.

VL
OB
-obrisani-
16:00 18.12.2009.

Da je Dinamo ostao unutra sve bi jih zgazio. Dinamo igra silovito, agresivno i moderno i dečki zaslužuju da odmore da sledeče jeseni. A Bad Blue Boysi mogu sada bez kazne divljati, paliti i rasturati po Maksimiru i stadionu. Sve je super i sjajno.

VL
AN
Andreeejjj
22:26 17.12.2009.

Ma koji DINAMO...bas uvijek....pa i redovno vec 40 godina gubi tekme od \"trece-ligasa\" EU lige? MOLIM gospodu MAMICE, ŽIDAKA, JURČIĆA i ostale, za vise realnosti i skromnosti, bilo bi lijepo, fer i korektno! A mi se jos uvijek zavaravamo, daa smo bolji od \"velicina\" momcadi...TEMISVAR, SALZBURG, MOLDAVCI, AZARBEJDZANCI, CIPRANI, itd...hahahaha...u kojoj smo mi zabludi, fuuuuuuuuuuuuuj...bljakkkk... Pa ukoliko dona u ZG ne mozemo pobijediti neke TE\"MIŠ\"VARE, nismo ni zasluzili Europe!!! Jad i bijeda...sramota...TREBAMO rasformirati Dinamo i NHL...pa neka igraju posteni nogomet....bar nasi decki - amateri!

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
00:04 18.12.2009.

Svaka čast Dinamu.Ispao je zbog nenavijača i glupih sudačkih previda u prijašnjim utakmicama. I da je pobjedio večeras razočarenje bi bilo i veće jer svima je jasno da je Ajax pustio utakmicu, Jel se netko sjeća koje su naše druge momčai igrale u Evropi ???!!!!

VL
MU
musso
02:39 18.12.2009.

@mlijeko: hajduk je 1995. godine bio u cetvrtfinalu lige prvaka a varteks 1999 godine u cetvrtfinalu kupa uefe ... al nema veze, nek maminho dalje radi svoj posao u najvecem hrvatskom klubu hahaha...

VL
Avatar condor
condor
06:32 18.12.2009.

Mamiću, iritantan je tvoj način bavljenja nogometom. Tvoj nastup , bio bi vjerodostojniji u cirkuskoj areni, nego na sportskoj pozornici. Ono što je Sanader u politici, ti si u sportu.

VL
TC
tomo crni
09:24 18.12.2009.

normalno je da je maksimir proklet kad ga svi proklinju i nagrđuju vise nego sto je. meni je draža moja bijeda i sirotinja nego neznam kakvi stadioni. doci ce vrijeme kad cemo imati i novi stadion ali do tada ne treba pljuvati po stadionu jer pljujemo po sebi pa nam se zato to sve i događa. najbolji su ovi koji najvise kritiziraju dinamo, a nisu bili vec godinama na utakmici. a vi novinari ste toliko nagrdili dinamo, koji je ostao jedini u hrvatskoj da nesto vrijedi, da ste odbili i ono malo ljudi sto je dolazilo na utakmice. nazalost napadi na dinamo ce se nastaviti dok se skroz ne unisti i postane amaterski klub, a onda nam i nece trebati stadion!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.