Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO SAM PRIJE PLANIRAO'

Mamić ne vidi problem u odlasku u BiH: Pa zašto ne bih posjetio brata?

Osijek: Nastavljeno je suđenje  braći Mamić za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama
Dubravka Petric/PIXSELL
24.03.2021.
u 19:39

Naravno da ću kao i svaki optuženi, okrivljenik kako se to već zove, napraviti sve da pokušam popraviti svoju pravosudnu situaciju - najavio je mlađi Mamić.

Ja sam jučer nakon rasprave u Osijeku, koja je brzo završila, imao već od prije isplaniran odlazak da vidim brata kojeg nisam vidio sedam mjeseci i obzirom da se mogu kretati sam iskoristio tu mogućnost da ga odem vidjeti da prokomentiramo aktualnu situaciju privatnu, obiteljsku, pravosudnu, ali i klupsku situaciju. Ne vidim gdje je problem da sam otišao vidjeti brata, rekao je za RTL Zoran Mamić, donedavni trener Dinama koji je bez problema prešao granicu s BiH u Slavonskom Brodu i 'skoknuo' do Zdravka Mamića također pravomoćno optuženog bivšeg čelnika hrvatskog nogometnog prvaka koji je u Hercegovini još od izricanja nepravomoćne presude, a u Hrvatsku se nema namjeru vratiti. 

S druge strane, njegov se brat ipak vratio u Hrvatsku, a otkrio je i koji su mu  planovi po pitanju daljnjeg tijeka ove pravosudne trakavice. 

- Moji su planovi posložiti stvari koje trebam posložiti, iskoristiti ovo vrijeme koje još mi predstoji da ga iskoristim na najbolji mogući način, da se izorganiziram. Naravno da ću kao i svaki optuženi, okrivljenik kako se to već zove, napraviti sve da pokušam popraviti svoju pravosudnu situaciju - najavio je mlađi Mamić.

Fascinantno je uopće da pravomoćno osuđena osoba može bez problema prijeći granie RH, ali ministar MUP-a Davor Božinović kaže kako policija s tim nema veze, već je to stvar treće grane vlasti - one sudske, dok se premijer Plenković čudom čudi što sud koji je izrekao presudu nije usput ograničio kretanje optuženima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
23:31 24.03.2021.

Zoran isao po novi USB-Stick,bice sutra novi imena izgleda.....

DV
dvor
18:12 25.03.2021.

bagro jedna,imam i ja brata u Bih ai mi ne daju preći da ga vidim

NE
neboiznadzagreba2
20:32 24.03.2021.

Zašto bi problem bio Mamićev odlazak u BiH, a nije problem Horvatinčićevo "liječenje" van Hrvatske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije