Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJ SN-A

Mamić + Mladost = fair play

Mladost
Sanjin Strukić/Pixsell
26.12.2010.
u 21:49

Odbojkaši zagrebačke Mladosti dobitnici su ovogodišnjeg Trofeja fair play.

Na Savi igrači nisu dobili plaću osam mjeseci. Da bi preživjeli, posuđivali su novac od prijatelja, hranili se sendvičima. Unatoč teškoj situaciji, pod vodstvom trenera Rade Malevića osvojili su prvenstvo i Kup Hrvatske te igrali u finalu Challenger kupa. Na kraju sezone financijski im je pomogao Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik, pa je za jedan djelić ove nagrade sasvim sigurno zaslužan i on.

Mladostaši su i dalje u teškoj situaciji, a većina najboljih igrača - poput Galića, Raića i Žukovskog - našla je angažmane u inozemnim klubovima. Malevića je na klupi zamijenio lanjski kapetan Željko Noić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije