Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Butina ostaje
Povratak na članak

Mamić Mandži spustio cijenu i digao plaću Moralesu

Klub više ne inzistira na 10 milijuna eura za Mandžukića jer ga želi prodati pod svaku cijenu, a Dinamo će sljedeće godine u pohodu na Ligu prvaka biti prisiljen na možda i rekordna ulaganja u pojačanja.

Komentari 5

RU
Rugovit
23:41 22.12.2009.

Nije ničudo da nitko ne stoji u redu kad gola nije dao tri mjeseca. Ako ga netko uzme za 5 milijuna će već bit iznenađenje.

VL
DA
damlisx
00:04 23.12.2009.

Dinamo je kao glavni kolodvor,igrači dolaze i odlaze kako hoće

VL
OR
ordoABchao
06:50 23.12.2009.

mandžukić je stvarno derište razmeženo i treba ga se rješiti što prije, ali mislim da lovrena netreba još prodavati, premlad je.... treba dovesti vidu, iličevića i možda još kojeg mlađeg igrača.... nebi bilo loše kao kapetana dovesti darija šimića koji nije skup i ima iskustvo, jedino su malo godine problem

VL
SN
snovakor
08:00 23.12.2009.

Od kad već govorim da je Mandžukić usranac !! Prijatelj mi svake jeseni : sad će Dinamo, sada !! A ja njemu,....spusti se, Mamić vodi Dinamo i to zbog para a ne zbog rezultata..... što je vidljivo kroz godine...a da kupuju smeće na tržištu, o tome smo i onako već davno sve govorili.... A gdje je država da tim korupcijskim leglima mafije ne zabrani djelovanje i da se isti tren svi privatiziraju i da država dobi svoj dio kolača od prodaje ??? Kao u normalno svijetu ?!!! Gdje je ta mafijska država Jadranke Kosor ??? I onaj debeli...kako ono...ministar za štancanje novca...aha Šuker !!! Gdje ste ekipa...??? Ništa od Vas, derete po malima, jer vam ništa ne mogu, a lopovluk dozvoljavate !! I zato jesmo država s najviše korupcije u EU !!! Ma tšo se uopće uzrujavam zbog tih lopova, niko na kraju neće ni sjediti ni platiti, zna se, u čuzi će završiti mali sitni lopovi, ljudi, koji nemaju ni za odvjetnika....

VL
IN
inspektor
19:43 23.12.2009.

netrebaju nikoga kupovati, ima u lokomotivi dosta igraca sto mogu igrati u europi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.