Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETILI CENTAR

Mamić kod Ivankovića, Ferenčina i Jurčića bez straha

Branko Ivanković
Vjeran Žganec - Rogulja
09.12.2009.
u 11:49

Zacijelo nije bilo najugodnije Krunoslavu Jurčiću, a ni Royu Ferenčini, kad su čuli da su čelnici njihovih klubova kod Branka Ivankovića.

 Naime, Zdravko i Zoran Mamić te Ado Kožul iz Dinama, i Božidar Šikić, direktor Lokomotive, posjetili su Varaždin i našli se, obilazeći novi sportski centar, na ručku s bivšim trenerom plavih Brankom Ivankovićem. Iako Jurčić i Ferenčina imaju jako dobre rezultate, nikad ne mogu biti mirni na klupi. A Ivanković nema klub, iako sad ima posla s novim sportskim centrom.

– Da je nekakva "frka" s trenerima, ne bismo se svi mi zajedno fotografirali – kaže Ivanković, koji je završio taj veliki centar u Varaždinu.

I cilj posjeta spomenute delegacije bilo je upravo upoznavanje s onim što se sada nudi u Varaždinu.

– Napravit ćemo cjelovitu ponudu za pripreme klubova, doduše, primjerenije je za ljetne nego za zimske pripreme, ali to ovisi i o željama pojedinih trenera – ističe Ivanković.

Plavi se zasad nisu najavili, no kako imaju mnogo ozlijeđenih igrača, možda netko od njih dođe u Varaždin u ruke Ivankovićeva suradnika, dosadašnjeg Milanova fizioterapeuta Tomislava Vrbnjaka.

– Nismo išli u detalje, ljudi su tek vidjeli što se kod nas nudi, ali nije isključeno da netko dođe u provjerene Vrbnjakove ruke.

Iako su se dvaput rastajali, između Mamića i Ivankovića nema zle krvi.

– U dobrim smo odnosima, pa sportaši smo i zajednički interes nam je nogomet – zaključio je Ivanković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije