Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo otputovao

Mamić: Josipović ne zna o čemu govori

Dinamo (1)
Foto: Goran Jakus/Pixsell
1/12
29.09.2010.
u 10:05

- Preporučujem i njemu i svakome tko govori o tako važnim djelatnostima za ovo društvo da nema pravo unositi nemir i davati tako teške kvalifikacije. - kazao je Mamić

Kroz kišu i veliku gužvu Mile je na vrijeme dovezao plavu momčad u zagrebačku zračnu luku. U plavim odijelima, s mnogo optimizma, Dinamo je otputovao na utakmicu drugog kola Europske lige, u Solun, na noge PAOK-u (četvrtak, 21.05 sati).

- Idemo s ambicijama, pripremamo zamke kao što ih priprema i PAOK. Nadam se da nećemo ovu priliku propustiti jer ne znam hoćemo li imati drugu. U sportu, u nogometu, nema puno prilika za dokazivanje - rekao je pred ulazak u zrakoplov trener Vahid Halilhodžić.

- Treba napraviti sve što trener traži od nas i vjerujem će to biti dovoljno, neću reći za pobjedu, ali za bod - kazao je kapetan Igor Bišćan

Trener traži agresivan Dinamo, ima puno mladih igrača u momčadi, postoji li opasnost da se prestraše?

- Ne vjerujem da ima tu priče o strahu, mislim da je to malo preuveličano. Dobro, mladi igrači mogu biti lagano impresionirani, ali to je dio njihova odrastanja. Dovoljno smo kvalitetni da im možemo napraviti dosta problema.

Je li atmosfera u Solunu doista tako napaljena?

- Ajmo reći da je tamo malo divljije nego u Splitu. No, još nisam čuo da su negdje navijači zabili gol ili izravno utjecali na rezultat - zaključio je kapetan plavih.

O ugođaju na tribinama solunskog stadiona pričao je još jedan bivši "Grk" Ante Rukavina:

- Čeka nas paklena atmosfera, ali mi moramo izaći kao prava momčad, igrao sam tamo nekoliko puta i znam kako je. No, uz tu atmosferu imaju i jako kvalitetnu momčad. Bit će dosta teže nego protiv Villarreala, ali budemo li igrali kao protiv Španjolaca, možemo do rezultata. Spremni smo za njihovu agresivnost, čuo sam da sudac voli dijeliti kartone, što je možda i za nas dobro zbog tih mogućih PAOK-ovih provokacija. Najveća opasnost su im navijači te jako opasan napad.

Bod bi bio dobar?

- Nikad ne znaš kako će utakmica krenuti. Ako mi stignemo rezultatski minus nije isto kao kad vodiš u utakmici pa izgubiš prednost, dakle, ne nosi svaki bod jednako zadovoljstvo. Ja bih bio zadovoljan bodom, ali prije utakmice s Villarrealom bih također bio sretan s bodom, a vidjeli ste kako je ispalo - kaže Rukavina.

Nakon pobjede nad Villarrealom plavi bi s bodom, a pogotovo sva tri u gostujućem srazu s PAOK-om napravili strašan pomak prema mogućem prezimljavanju.

- Ovo je tek druga utakmica u skupini, ali imamo pravo na nadu da ćemo ostvariti svoj dugo neostvareni san, prezimljavanje u Europi, dobar rezultat dao bi nam još više optimizma, a nadu nam nito ne može oduzeti - rekao je dobro raspoloženi izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić koji je bio manje sretan na spomen predsjednika Ive Josipovića i njegova spomena mafije u našem nogometu.

- I kad je govorio o porezu u nogometu, i sada, vidi se iz aviona da ne zna o čemu priča. Tako da preporučujem i njemu i svakome tko govori o tako važnim djelatnostima za ovo društvo da nema pravo unositi nemir i davati tako teške kvalifikacije.

Komentara 32

Avatar joč
joč
16:09 29.09.2010.

Mamiću ne prdi kroz usta, kako te sramota nije.

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
10:45 29.09.2010.

Daj mamiću nemoj kenjat i reci odakle ti tolika lova kad si pošten i pošteno zarađuješ.... Kada ode Bandić i ti napuštaš dinamo 100%....a mogao bi se preseliti u remetinec kad uskok posjeti dinamo

GI
GIUSEPPE6464
15:41 29.09.2010.

Mamiću reci gdje plaćaš porez i prirez na to svaki tjedan otkidaš postotak od Eduardove plaće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije