Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog poraza u Kupu

Ovo je bilo baš nemilosrdno: Mamić iznenada ostao bez posla

Zoran Mamić
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS/PIXSELL
1/3
27.04.2019.
u 17:54

Mamić je navodno zbog ozljeda igrača i reprezentativnih pauza morao igrati prvenstvenu utakmicu bez brojnih standardnih igrača, pa je zato u polufinale Kupa ušao je s drugom momčadi uz znanje i blagoslov uprave kluba

Zoran Mamić više nije trener Al Hilala, pišu 24sata. Kao glavni razlog smjene navodi se težak domaći poraz (0:5) od Al Taawona u polufinalu Kupa kralja na koji čelnici Al Hilala nisu mogli zažmiriti.

Mamić je navodno zbog ozljeda igrača i reprezentativnih pauza morao igrati prvenstvenu utakmicu bez brojnih i standardnih igrača, pa je zato u polufinale Kupa ušao s drugom momčadi uz znanje i blagoslov uprave kluba. 

Al Hilal je trenutačno drugoplasirana momčad saudijske Pro lige, a za vodećim Al Nasrom (bivšim klubom Zorana Mamića) zaostaje tek jedan bod, i to uz utakmicu manje.

Podsjetimo, Mamić je Al Hilal preuzeo u siječnju ove godine nakon što je s Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata igrao finale klupskog Svjetskog prvenstva u kojem je poražen od Real Madrida.

Ključne riječi

Komentara 13

OV
Ovozemaljski
19:03 27.04.2019.

Arapi još jače i više reagiraju na prvu nego Balkanci!

IL
ilijan1a
20:09 27.04.2019.

Dabogda sve do kraja izgubili

JU
junkerovkaputzapovlačenje
19:03 27.04.2019.

ovo je razlog zbog koga smo tu gdje jesmo,svi se smiju radi otkaza a u al hilalu je odigrao 6 utakmica u 18 dana od čega 5 gostujući i izgubio od kluba koji je 5-i u lizi a nije igraoo utakmicu puna dva tjedna. u tom ritmu ni barcelona ne bi mogla bolje,prvi je u prvenstvu,izgubio finale arapske u zadnjoj minuti i pŕvi u skupini azijske lige prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije