Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR
Povratak na članak

Mamić izbjegao igrače i Čačićevu promociju!

Zvonko Komes, kondicijski trener koji je radio u Bayeru, Bayernu i reprezentaciji Švicarske, a koji je doveden kao veliko pojačanje, degradiran je u trenera otpisanih igrača!

Komentari 13

JO
jolly
11:10 11.01.2012.

Debilana od članka. Ako ne mogu pisati o tome kako je Mamić održao govor, onda će trkeljati o tome, zašto nije održao govor. Fali podatak o boji košulje u kojoj Mamić nije održao govor. Negdje usput nas je VL obavjestio da se Filip Ude plasirao na OI, ali samo usput.

VL
JA
JackRussell
11:17 11.01.2012.

U svakom malo jačem europskom klubu, o najvećima neću niti spominjati, nemoguće je doći do izjave igrača, osim u isključivo službenim okolnostima, kad iz kluba kažu \"igrač će biti dostupan u srijedu u 14 sati\", mediji se poredaju i čekaju priliku za izjavom, ali naši novinarčići na takva pravila kod nas odmah preokrenu u nekakve famozne zabrane davanja izjava ili ne znam što....nevjerojatno je koliko su naši novinari napuhani prdonje koji nisu u stanju pratiti niti osnovna pravila ponašanja.

VL
BI
billynik
11:27 11.01.2012.

Što sad kad se Mamić ne pojavi opet ne valja nema se o čemu pisati?

VL
AS
assssssstttii
11:57 11.01.2012.

Istraga, svi su pod istragom i buju kuš dok se ne dozvoli otvaranje usta. Prvi koji progovori ispada...

VL
MA
magnum2011
12:01 11.01.2012.

Baš ste čudni vi novinari. Nije važno što se piše, važno je da je protiv Mamića. Zašto bi bilo čudno da postoji reda u nastupu prema medijima. Zašto se novinari nebi informirali na jednom mjestu a ne da piskaraju izmišljotine koje su \"ćuli\" od nekog. Kako bi izgledalo da npr. za Mup informacije daje svaki policajac osobno. Po ćemu ste Vi to ocijenili da je Rak manje stručan od Komesa? Pa zar ste i za to educiran. No nećemo više. Dovoljno je samo pogledati ime novinara i sve je jasno

VL
VA
valis
13:44 11.01.2012.

Pravi trenutak za zakljuciti da je vecina novinara tek obicno ljudsko korumpirano smeče..

VL
OB
-obrisani-
14:29 11.01.2012.

Dinamo si ne utvara da je veliki klub,Dinamo je VELIKI klub.... Koga smeta neka pati...

VL
RA
Ragusa
14:42 11.01.2012.

Pa čuješ li ti sebe, odnosno čitaš li se - jadan bio! E, Mamić nije došo, ne valja, jer Dinamo si umišlja da je veliki klub! (on je doista veliki klub, ako zbog ičega, a onda zbog imena, k......u!) E, da je Mamić došao, onda ne bi valjalo jer bi pravio predstavu, e ćetera, e ćetera... Ma vi novinari, čast iznimkama, niste normalni, a uz to ste beobrazni (greška je namjerna)!

VL
BZ
Branko Zajec
14:44 11.01.2012.

Nevjerojatno,koliko taj Mamić nedostaje novinarima. Mjesec dana pauze, čine ih nervoznima, a zaboravili su koliko su bili drski i bezobrazni prema njemu. Jednako tako, bili su i prema igračima i sada se čude tišini iz svlačionica. Da su igrači pravi, ne bi im trebali davati izjave ni u budućnosti, jer i oni su pročitali sve svinjarije koje su ti novinari pisali. Bilo je važno pljuvati, što više to bolje, a sada bi ti isti novinari, naglo sve to zaboravili. Oni bi opet ispočetka u rukavicama, a nakon prvog poraza bi razapinjali te iste igrače. Čini mi se da su ljudi iz kluba, to shvatili, a igrači prihvatili sugestije.

VL
SA
santos008
14:58 11.01.2012.

Jel vas novinara sram da citatelji imaju ovakvo misljenje o vama ,poslije ovolikih kritika da imate i malo obraza ne bi nikad vise nista napisali,jer ocito vam to ne ide od ruke.

VL
MA
maks29
16:47 11.01.2012.

E Junaci...vidi se kroz tvoje tekstove koliko si sfrustirani na sve oko sebe. Činjenica je da je Dinamo najorganiziraniji sportski klub u Hrvatskoj i kada ćeš to prihvatiti...prestat ćeš biti bezobrazan i zločest.

VL
MI
milton
20:26 11.01.2012.

Čuj našeg Junca /namjerna grješka/, Komes degradiran. Ti si retardiran kada takvo što pišeš. Gosp. Komes je pravi profesionalac i zna svoj posao a ti si moj idiot isti kao i Dasović.

VL
ED
europski dinamo
02:15 12.01.2012.

I kada nema Mamica tzv.novinari ne mogu bez njega. Kako je zivjeti Mamicev zivot? Kaj vam zene kazu kad Mamica dovodite i u krevet/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.