Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio Alena

Mamić: Halilović je zaslužio pljesak zbog odlične igre

Dinamo - Ludogorec
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
15.12.2013.
u 21:42

- Obrana je kompletno nova, to ne krijemo, mi moramo biti objektivni i reći da je danas Dinamo bez 7-8 standardnih prvotimaca i uz novu obranu dobio ovu utakmicu

Nakon pobjede nad Zadrom 3:1, trener/sportski direktor modrih Zoran Mamić zadovoljan je jer njegova momčad s vodeće će pozicije otići na prvenstvenu stanku.

- Čestitam momčadi na pobjedi. Očekivali smo utakmicu sličnu ovakvoj kakva je i bila. Nažalost, usprkos dobrom ulasku u utakmicu gdje smo imali odmah dvije stopostotne šanse bez realizacije, to nas je moglo skupo koštati. Srećom, nije, i sve je dobro prošlo. S puno kombinatorne igre došli smo do puno prilika u prvom poluvremenu, ali nismo ih iskoristili. Drugo poluvrijeme bilo je sve samo ne dobro s naše strane. U nastavku je nedostajalo puno kretanja i brzih pasova, komplicirali smo i zato nismo izgledali tako dobro kao u prvom poluvremenu, rekao je Mamić i osvrnuo se na obranu.

- Obrana je kompletno nova, to ne krijemo, mi moramo biti objektivni i reći da je danas Dinamo bez 7-8 standardnih prvotimaca i uz novu obranu dobio ovu utakmicu. Da je bilo dobro u obrani - nije. Svi smo to vidjeli i svjesni smo toga.

Alen Halilović odigrao je odličnu utakmicu, jednu od najboljih u seniorima Dinama.

- Alen je za svoju igru svakako zaslužio pljesak kada je izašao iz igre pretkraj utakmice.

>>Dvostruki strijelac Čop: Čestitam suigračima na jesenskom naslovu

Ključne riječi

Komentara 7

MV
Mijat vrdoljak
08:16 16.12.2013.

Ovoliko zavisti i zlobe nema nigdje na svijetu. Ako netko grijesi onda grijesi i to se nemoze drukcije prikazati. Ako nesto dobro radi onda je to dobro, sto ne znaci da je dobro i za Hajduk ali tada oni koji bi trebali dobro raditi za Hajduk trebaju udvostruciti napore za dobro Hajduka ali i za dobro hevatskog nogometa.

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
08:12 16.12.2013.

Opet je počelo iracionalno hvaljenje tog klinca. Je, činjenica je da je lima talentiran. Ima lažnjaka, solidan dribling, itd. Ali, ak je vezni, mora znat igrat u tandemu. U njegovoj dobi Boban je znal isto kaj i on i igrat u tandemu s drugim veznjakom, otvorit se kad treba i žrtvovat se kad treba i unatoč tome otišel je van i tam je još moral dugo učit dok nije sazrel u pravog veznjaka kakvog smo kasnije gledali. Mamić ne prodaje igrače, nego talente. Ne mre prodat igrače kad nema trenere koji su to od njih u stanju napravit. Igrač se postaje samo u igri cjeline momčadi, a ne solo. Koliko je meni poznato nogač nije individualni šport.

CA
carpediem
21:51 15.12.2013.

Da Dinamo je za nacionalnu ligu najbolji ali gdje nam nacionalna liga stoji dobro znamo isti kao imali Halilovic koji igra dobro u HNL ali u Europi je Dinamo samo jedna nula najgori madju najgorima i Halilovic koji je kao Dinamo samo lutka sa naslovne strane u Europi bi bio samo zamjena i grijo bi klupu to bi mu bilo stardandno mjesto kao i Dunamo sto je jedna nula u Europi ali mali se mora hvalit na svim stranama da bi ga mamic mogao prodati za skupe pare jer od toga zivi fam-mamic zato upropascuju dinamo i HNL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije