Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITIO LOKOMOTIVU

Mamić: Hajdukove priče više ne 'pušimo'

zdravko mamić
Žarko Bašić/PIXSELL
22.03.2010.
u 12:36

- Nitko, ni Strinić ni Poklepović nisu se bunili za jedanaesterac, a sad rade pritisak, pripremaju ražanj za utakmicu s Dinamom. Svaki put je tako pred našu utakmicu. A Sopića ću oteti Lokomotivi - kaže Mamić.

Trebao je to biti običan dan u uredu. No, kad u pozadini čujete glas Zdravka Mamića, znate da neće biti tako, vrijeme je za slanje alarma urednicima, jer bit će "robe" iz Maksimira.

- Nisam došao kao izvršni dopredsjednik Dinama već kao sportski radnik. Bio sam na tri utakmice prošlog vikenda i sad sam ogorčen na ljude koji stvaraju sumnje u momčad Lokomotive i njene rezultate. Pa gdje je čast zagrebačkih novinara koji dopuštaju da im tri novinara iz Splita, koji i nisu bili na utakmici, nametnu mišljenje kako nije bio jedanaesterac za Lokomotivu u srazu s Hajdukom? U loži je bilo 400 ljudi koji su navijali za Hajduk i nitko nije rekao da nije bio jedanaesterac, ni trener Hajduka nakon utakmice to nije rekao - pričao je prvi čovjek Dinama.

Koliko se dalo vidjeti, nije se bunio ni 'krivac' penala, Strinić.

- Napada se suce, Svilokos bio u redu, u Koprivnici nema prigovora. No, sad treba napraviti ozračje u kojem se tri penala neće suditi Lokomotivi protiv Varteksa. Ma za Lokomotivu je protiv Hajduka bio tropenal, a Beusan gleda na TV. A igrač Lokomotive je sa 100 na sat prolazio pored Strinića. Pa ne treba mu nogu slomiti za penal. Nažalost, nemam utjecaj u našem nogometu kakav svi mislite da imam, ali ono što imam iskoristit ću za dobrobit našeg nogometa. Neću da se sotonizira tu djecu Lokomotive, napada poštene suce. Ma, sve je to priprema ražnja za utakmicu Dinama i Hajduka, uvijek je isti pritisak, a mi tu igru više ne "pušimo" - rasplamsao se Mamić i onda vidio da ga sluša i njegov igrač.

- Drago mi je da je tu MIlan Badelj, da sve ovo prenese svlačionici i onda je Hajduku "jadna majka", onda neka cvile - u svom je stilu kazao Mamić.

Prvi čovjek Dinama kaže da će kupiti Željka Sopića.

- On je pokazao da je bolji od svih igrača Hajduka, a ima karater kakvog mi nismo imali u Dinamu. Rekao je da će ih sam pobijediti i pobijedio ih je. I kupit ću ga, ja ga mogu oteti Lokomotivi i ispunit ću mu želju, igrat će bar jednu utakmicu ili polusezonu u dresu Dinama! - uzviknuo je Mamić, opalio laktom po stolu i izrekao našto na nepoznatom nam jeziku.

- J.... mu, znam da sam lud, ali tko će se boriti ako ja neću - zaključio je Zdravko.

Tako je MIlan Badelj pao u drugi plan. Taj sjajni igrač Dinama iznio je zanimljivo očekivanje polufinala u srijedu.

- Očekujem jednosmjernu utakmicu, da ćemo mi sve napraviti, kontrolirati loptu i igrati kako nama odgovara. Hajduk ima jake igrače "jedan na jedan", najviše cijenim Andrića, dobar sam s Maločom, ali mi smo favoriti. Zašto je tako, ne treba previše objašnjavati, treba pogledati rezultate u zadnjih pet godina, sadašnje stanje na tablici, formu i kvalitetu momčadi - kaže Badelj,

No, Hajduk je u međusobnim susretima dobro prolazio s Dinamom.

- Je, ima bolji skor otkako sam ja ovdje, i zato je sad vrijeme da se to promijeni. To što je njima kup važan za spas sezone može biti pozitivnio kao motiv, ali i negativno jer imperativ može donijeti loš pritisak. No, ne zamaram se time što njima znači jer znam koliko nama znači ta utakmica - zaključio je Milan Badelj.

Komentara 10

MA
maraton
15:23 22.03.2010.

Mamiću, bolje ti je šutit jer će te se vrlo brzo ušutkati za sva vrimena.Imaš Bosnu i tamo mudruj zajedno sa Jurčićem.Ti si jedinica za glupost.

OB
-obrisani-
13:38 22.03.2010.

Nema smisla da se Hrati svađate oko siromašne HNL lige..Bolje vama je da se ujedinite, skupite pare za velike LCD televizore i domoljubno se spremate za gledanje Slovenije i Srbije na World Cupu 2010...

IV
ivek11
18:58 22.03.2010.

kakav je to muljator a do prije godinu dana je prijetio svilokosu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije