Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Mamić: Gosti love zadnji vlak, stoga su i te kako opasni

'sport, 08.11.2009., varazdin, utakmica 5. kola 1. hrvatske malonogometne lige izmedju mnk bbs novi marof i mnk muc bitumina Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
20.11.2009.
u 10:35

Malonogometaši BBS-a Novog Marofa igrat će sutra u 19.30 sati pred domaćim navijačima utakmicu 7. kola 1. HMNL-a protiv novaka u ligi, osječke Skripte V.B.K.

Zbog posljednjeg mjesta gostiju malonogometaši Novog Marofa bi mogli imati lakši posao, ali trener domaćina Goran Mamić upozorava da je potreban velik oprez.

– Treba imati na umu da gosti love posljednji vlak za priključak na sredinu tablice. Po zakonu velikih brojeva i njima je vrijeme da negdje dođu do velikog iznenađenja i upišu prvu prvenstvenu pobjedu. Stoga cijelog tjedna upozoravam svoje igrače na maksimalan oprez. Bilo kakav kiks mogao bi nas skupo stajati – kaže Mamić.

Pogled na sastav daje mu za pravo da vjeruje u nova tri boda. – Nemamo ozlijeđenih igrača. Tek manjih problema imaju Petrić, Martan i Purgar, no i oni će biti spremni za sutrašnju utakmicu. Na domaćem parketu mi smo u svakoj utakmici favoriti, pa kako ne bismo bili i u utakmici protiv fenjeraša – rekao je.

Ono što veseli domaćine, sve je veći broj navijača. Tribine su popunjene do posljednjeg mjesta. Dobri rezultati i visoko, peto mjesto privukli su ljude, a u takvoj atmosferi lakše je igrati, posebno u utakmicama u kojima se lomi rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije