Naslovnica Sport Nogomet

Mamić: Da mislim da sam kriv, ne bih se vratio

Naravno da je dio navijača nezadovoljan ovakvim raspletom zbog Zorana Mamića koji je nepravomoćno osuđen, a slijede mu i nove optužnice
06. lipnja 2019. u 08:37 2 komentara 264 prikaza
Pogledajte galeriju 1/6

Prema najavama, Dinamo je predstavio svoj novi ‘roster’ sportskog sektora koji je ponovno preuzeo Zoran Mamić koji će biti sportski direktor, novi direktor nogometne škole bit će Damir Krznar, a šef za vratare u školi – Tomislav Butina. Dolazi i Jerko Leko koji će voditi juniorsku momčad, a pojačanja ima još.

Zoran Mamić Hrvoje Delač Povratak Zokija u klub? Bilo bi smiješno da nije tragično

Naravno da je dio navijača nezadovoljan ovakvim raspletom zbog Zorana Mamića koji je nepravomoćno osuđen, a slijede mu i nove optužnice.

Barišić: Ja sam zvao Zokija

– Želio sam ga odmah nakon što je prekinuo s radom na Bliskom istoku. Ovo su ljudi iz Dinama i puno će nam značiti. I vjerujem da će pravda i istina na kraju izaći na vidjelo – kazao je među ostalim predsjednik Dinama Mirko Barišić te ustvrdio da je za uzlet Dinama zadnjih godina, pa i ove povijesne europske uspjehe, zajedno s ostalima u klubu, zaslužan Zdravko Mamić koji i dalje kao zaposlenik kluba, kako kaže Barišić, radi jako puno.

Mladi dinamovci potpisali ugovore POSLALI PISMO Iz Dinama traže pomoć: 'Prijeti nam mafija!' Premijer Plenković odgovorio, a stigla i reakcija iz Ureda Predsjednice

– Znam da ima onih koji napadaju moj povratak, ima i onih koji ga odobravaju, ali to je tako. Zvali su me iz Dinama i pristao sam doći. Postao sam i djed, mama mi je već u ozbiljnim godinama, a Dinamo nije posao, nego je život i emocija. Imamo želje, emocija i znanja s kojima možemo pomoći da ovaj Dinama bude još bolji – kazao je Zoran Mamić koji je 2016. otišao baš zbog svih problema s optužnicama, želio se maknuti od ovdašnjih pritisaka.

Trener je najvažniji

– Da, otišao sam zbog toga, ali stvari se u životu mijenjaju. Da mislim da sam nešto skrivio, ne bih se vratio i sjedio sad pred vama, vjerujem da će se na kraju pokazati da nisam ništa skrivio. Neki su me već proglasili krivim, ali ja i dalje mirno spavam. Oko mene i mog brata postoje dvostruka mjerila. Proces nije ugodan, krenuo je prije četiri godine i pokazao sam da mogu odvojiti te procese i posao. Je li povratak moralan? Neki novinari već su me proglasili krivim. Temelj je svakog pravosuđa presumpcija nevinosti, pa i ovdje. Ne treba stvarati famu – veli mlađi Mamić koji će sad usko surađivati s trenerom Bjelicom.

Zoran Mamić se vratio u Dinamo REAKCIJE NA MAMIĆEV POVRATAK DTSM: Suludo imenovanje pljuska je svim dinamovcima

Bjelica je ove godine bio gotovo menadžer engleskog tipa, čija će sad biti zadnja, vaša ili trenerova?

– Trener je najvažniji faktor. Ali tu treba biti granica koju ne želim postavljati. Imate situaciju da trener može otići za tri ili šest mjeseci i on inzistira na svojih šest imena, pa dođe drugi i inzistira na svoja tri. Tu treba biti balans jer ne možemo svima udovoljiti. Bjelica zna za koje pozicije treba igrače, napravimo listu mogućih pojačanja i zajedno sa skautima ih pratimo i zajednički odlučimo. Napravit ćemo popis igrača i svi ćemo donijeti zajedničku odluku – veli Mamić.

>> Što je Zoran Mamić rekao na konferenciji za medije pogledajte u videu u galeriji na vrhu teksta

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Grunf
    Grunf:

    nije bitno što ti misliš,ionako svi ubojice i pedofili misle da su nevini

  • dobricadobri:

    trebalo je u ugovor upisati stavku koja brani bjeg u bosnu ali ovako cim nesto pocme bit ce beganija a braco cuva sobu