Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE ZDRAVKO

Mamić: Bojim se da Dinamo neće doživjeti situaciju koja se smiješi Zvezdi. Hajduk će ukrasti titulu

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/10
01.08.2023.
u 08:06

Bivši gazda Dinama koji se skriva u Međugorju dao je intervju za srpski portal te istaknuo kako smatra da Dinamo neće izboriti Ligu prvaka

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić oglasio se za portal Maxbetsport povodom oslobađajuće presude za Zvezdana Terzića, čelnika Zvezde koji je optužen za zloupotrebu položaja dok je bio u OFK Beogradu, klubu koji se u međuvremenu potpuno raspao. 

- Jako mi je drago zbog Zvezdana Terzića. Osobno ga poznajem i onda mi je još draže. I sa sportske i s ljudske strane mi je drago što su se te njegove nevolje okončale. Dolaskom Terzića u Zvezdu ispunjava se ono što sam rekao, a to je da će se Zvezda vratiti na stare staze slave. Zaslužan je, naravno, i predsjednik Vučić. Zvezda igra direktno Ligu prvaka ove godine, vidno je ojačana ekipa. Ne treba sada očekivati neka čuda, ali pričao mi je Terzić kakav je projekt i da je veoma ambiciozan - rekao je Mamić za Maxbetsport.

VEZANI ČLANCI:

- Imao sam prekrasan period života u Dinamu. I dalje sam navijač. Bojim se da Dinamo neće doživjeti situaciju koja se smiješi Crvenoj zvezdi. Volio bih da budem loš prognozer. Hajduk nam je proslavio punoljetstvo, punoljetno su lice, sad su ušli u 19. godinu bez titule. Ako Zvezda uđe u vlak nove Lige prvaka, siguran sam da će i Partizan da slavi punoljetstvo.

- A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu - poručio je Mamić koji je mislio kako Dinamo neće izboriti grupnu fazu Lige prvaka iduće sezone kada će nagrade biti rekorde. 

 

Komentara 36

DI
Dingač
12:34 01.08.2023.

Balija, stručnjak za krađe. veni vidi vici. otkriti, ukrasti, pobjeći u Bosnu. objasni nam tko te pustio iz Hrvatske kad si trebao ići u zatvor. ne udvaraj se Srbima preko Hrvatske Baaa.

KA
kanđija
10:01 01.08.2023.

U prva dva kola Dinamu protiv Hajduka nije ponovljen penal a sa Istrom nije dosuđen. Sve upućuje na to da se radi za Hajduk.

DI
Dingač
12:40 01.08.2023.

da sam ja na vlasti ne bi se ti sprdao s Hrvatskom Dovezao bih te na sud u prtljažniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije