Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski dvoboji

Malta jedina iz naše kvalifikacijske skupine za Euro koja je pobijedila!

Hrvatska - Malta (1)
Marko Lukunić/Pixsell
10.08.2011.
u 23:21

Kolovoške prijateljske utakmice nisu bile najsretnije za reprezentacije iz naše kvalifikacijske skupine za Europsko nogometno prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Dobro, za sve osim Malte! Naime, Malta je pobjedom nad Srednjoafričkom Republikom 2:1, zapravo jedina vrsta iz naše skupine koja je upisala pobjedu. Pogotke za Maltežane postigao je Mifsud u 2. i 44. minuti, a za goste Momi u 25.

Grci, vodeća reprezentacija skupine F, remizirala je na gostovanju kod Bosne i Hercegovine, "prekopiravši" naš rezultat iz Dublina - 0:0.

Izrael je u golijadi koja je počela u zadnjoj minuti prvoga dijela kad je primio dva gola (Yaya Toure, Konan) izgubio na gostovanju kod Bjelokosne Obale sa 3:4. Pogotke za domaćina postigli su još Kone u 68. i Drogba u 83. minuti. Strijelci za Izraelce bili su Schechter u 76., te Melikson u 80 i 88. (11m).

Gruzija je poražena na gostovanju u Poljskoj s minimalnih 0:1, a pogodak su primili u 36. minuti (Blaszczykowski). Latvija je, pak, izgubila kod kuće od Finske 0:2 (Hämäläinen 58., Furuhom 87.)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije