Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN OSTAJE

Maloča produljio do 2015., Brbić: Bio je izuzetno korektan!

'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. Mario Maloca. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
09.09.2013.
u 14:55

Maloča je uvijek bio korektan prema Hajduku, godinama je bio najslabije plaćeni igrač i nikada se nije bunio

Cijelo ljeto trajali su pokušaji Marija Maloče i Hajduka, ali transfer nije ostvaren. Baratalo se s puno klubova, prvi iznos za Maloču bio je 3,5 milijuna eura, pa je cijena spuštena, ali na kraju kapetan je ostao u Poljudu. Što nije loše za Igora Tudora, jer Maloča je vođa ovog Hajduka. A da ne bi bilo teškoća tijekom sezone, tjeranja na klupu, jer Maloči je ugovor istjecao slijedećeg ljeta i mogao je otići bez odštete, kapetan i Hajduk su se dogovorili oko produžetka ugovora.

- Maloča je potpisao ugovor do ljeta 2015. godine. Bio je izuzetno korektan, sve smo se dogovorili za petnaest sekundi - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Nije ni moglo drugačije, Maloča je uvijek bio korektan prema Hajduku, pa godinama je bio najslabije plaćeni igrač i nikada se nije bunio. Usput, Hajduk je raskinuo ugovor sa Stevenom Lušticom, koji se vraća u Australiju. Taj mladi reprezentativac \"down under\" nije se nametnuo Tudoru. Šteta što Hajduk nije pokazao više razumjevanja za Lušticu, u ovom kadru moglo je biti mjesta za njega.

A približava se i derbi, koji je trenutno u sjeni reprezentacije. U subotu u Poljud stiže Dinamo, očekuje se pun Poljud, Zagrepčani bijelima bježe tek četiri boda i Hajduk će tražiti pobjedu kojom će im se približiti na ljestvici. U utorak ujutro kreće prodaja ulaznica za debri, najjeftinija je 60, a najskuplja 120 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije