Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer iz snova

Malo nade za Van Persieja: Barcelona ga dovodi već u siječnju

'Manchester United\'s Robin van Persie celebrates scoring the opening goal of the gamePhoto: Press Association/PIXSELL'
Foto: PA/Pixsell
15.10.2015.
u 13:00

Barca muku muči s ozljedama i voljela bi ga dovesti da im 'pokrpa rupe', a transfer bi se mogao realizirati u siječnju

Robin van Persie zasigurno nema puno razloga za slavlje u ovom trenutku, proživljava najteže dane u karijeri. S Nizozemskom je doživio debakl u kvalifikacijama, zbog čega je već izjavio da ga je sram, a u Fenerbahčeu se baš nije naigrao, sve češće sjedi na klupi.

No, mogla bi ga obradovati vijest koju je plasirao Mundo Deportivo. Naime, prati ga europski prvak Barcelona čiji je skaut Robert Fernandez bio na utakmici Nizozemske i Češke te je trebao procijeniti u kakvom je stanju napadač. Barca muku muči s ozljedama i voljela bi ga dovesti da im "pokrpa rupe", a transfer  bi se mogao realizirati u siječnju.

Navodi se kako bi odšteta bila 3,5 milijuna eura.

>>Van Persie: Srce mi je slomljeno, ovo je strašno!

Komentara 2

MA
mađar
14:18 15.10.2015.

Srce ce se brzo oporaviti kad euri sjednu na racun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije