Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspada se NO

Malešu najveći izazov nije trener nego Torcida

\'30.04.2011.,stadion Poljud, Split  - 1. HNL, 27. kolo,NK Hajduk - NK Cibalia .Igor Stimac cestitao je novom direktoru Malesu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.05.2011.
u 08:15

"Izjavom da u Hajduku ima mjesta za sve, podsjećate nas na neke već bivše klupske čelnike", piše Torcida Malešu

Odlazak Tomislava Mamića, vlasnika trgovina Tommy, iz Nadzornog odbora samo je nastavak priče o izvršnom tijelu Hajduka. Ono ne funkcionira, nikada i nije funkcioniralo na pravi način. I sad Željku Kerumu preostaje da odmah sazove skupštinu kluba.

Ostalo je pet članova, sva petorica moraju biti jednoglasno za pravovaljane odluke. Jučerašnja sjednica je tek informativna, jer se nisu pojavili Jako Andabak i Ivan Rimac. Pojavili su se samo Petroslav Sapunar, Rade Lasić i Željko Bašić, i jedino su mogli popiti kavu.

No, to što mu glavno tijelo ne može odobriti poteze za predsjednika Hrvoja Maleša manji je problem. Pred njim je novi izazov prema kojem su Barcelona, sastavljanje momčadi, traženje sponzora i izbor trenera šala mala.

Naime, priopćenjem se oglasila Torcida, koja je nezadovoljna što Maleš nije potjerao Grbića, Kalinića i Fiorentinija, što nije rekao "ne" Kerumovoj želji da u Hajduk dođe Štimac... Priopćenje ima tragove ultimatuma, ne povuče li Maleš poteze za koje Torcida smatra da su dobri, bit će, pišu navijači, na dijametralno suprotnim pozicijama.

Evo prve tvrde kosti za Maleša...

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
08:29 10.05.2011.

Malešu najveći izazov nije trener već Torcida jer smatra da trebaju oni sa svojim povicima sa tribine ili prosvjedom ispred stadiona sastavljati momčad i određivati sistem igre..

BA
barba1959
09:45 10.05.2011.

Ako se Maleš \"sliže\" s navijačima kao i Svaguša, zna se šta ga čeka od gazde: metla!

VO
vojvo
13:26 10.05.2011.

e moj maršiču zašto ne napišeš istinu nego ju sakrivaš sa nekim tamo navijačima , reci istinu da je hajduk pred rasulom jer nema nadzornog odbora i ne mogu se nikakvi veči novci koristiti tako da če s tima ovaj jadničak od maleše opet biti nečija marioneta ako če željeti normalno raditi još jednom se pokazalo da u hajduku največu ulogu imaju mafijaši i da sa svojim načinom ucjenjivanja primoraju predsjednika da radi onako kako oni žele , a ovi jadnički od navijača i dalje mogu samo blejati jer tako i onako oni nisu bitni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije