Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADI ATOMSKU MOMČAD

Maleš se ''zapalio'' za Pletikosu, razgovarao i s Matom Bilićem!

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
29.05.2011.
u 20:38

Velika želja Balakova je da njegov pomoćnik bude nekadašnji hrvatski reprezentativac Tomislav Marić, bivši asistent trenera u Hoffenheimu.

Predsjednik Hrvoje Maleš ubacio je u šestu brzinu i juri kako bi složio kvalitetnu momčad koja će se na premijeri sezone sučeliti Barceloni.

Ta utakmica, nakon svemirskog nogometa s Wembleya, dobila je dodatnu dimenziju. Maleš užurbano pokušava riješiti transfer Šimunića, a druga velika želja mu je povratak Stipe Pletikose. Reprezentativni vratar ima ugovor sa Spartakom, i on čeka neke svoje kombinacija, a obavio je razgovor s Malešom. Pletikosa će sačekati neko vrijeme, ali predsjednik bijelih neće mu dati disati. Baš se “zapalio” za Pletikosin dolazak.

Između razgovora s reprezentativcima Maleš je “skoknuo” i do Mađarske. Tamo, u dresu Kecskemtija, osvajača kupa Mađarske, igra Foxi Ketheovama, koji 30. svibnja slavi 25. rođendan. Brzonogo krilo iz Centralnoafričke republike oduševilo je skaute Hajduka, koji su u Budimpešti gledali napadača Andrea iz Brazila, a vidjeli su Ketheovamu, reprezentativca Centralnoafričke republike, koji je tada zabio tri pogotka. U prvenstvu Mađarske Foxi (lakše ga je tako zvati nego Ketheovama) u 26 utakmica prošle sezone postigao je šest pogodaka, ali imao i jedanaest asistencija. Polako se slaže mozaik oko predstavljanja Krasimira Balakova, koje je zakazano za srijedu.

Velika želja Balakova je da njegov pomoćnik bude nekadašnji hrvatski reprezentativac Tomislav Marić, koji se nakon igračke karijere otisnuo i trenerske vode, a posljednji angažman imao na kao pomoćni trener Hoffenheima. Što bi značilo da je u odličnim odnosima s Josipom Šimunićem. Marić bi bio veliki dobitak, o njegovim trenerskim kvalitetama mogu se čuti same pohvale i Maleš će vrlo skoro obaviti razgovor s njim. Valja napomenuti da Marić čeka ponudu iz Njemačke, to mu je prva opcija, ali nije imun na Hajdukov zov.

No, hajdukovi čelnici nisu se zaustavili na interesu za Josipa Šimunića i Stipu Pletikosu, već idu dalje. Žele u Poljud vratiti i Matu Bilića, koji je obznanio da pregovara s Dinamom. S Bilićem su u Španjolskoj, kada su dogovarali utakmicu s Barcelonom, pregovarali predsjednik Hrvoje Maleš i član uprave zadužen za struku Milo Nižetić i sada čekaju njegov pozitivan odgovor. Vrući dani su pred nama, slijedi velika utrka izmedju Hajduka i Dinama oko pojačanja.

Komentara 12

TO
Tot
09:33 30.05.2011.

dolazak pletikose u hajduk bilo bi veliko pojačanje za Dinamo....

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:17 29.05.2011.

Nekima nije suđeno uspjeti u inozemstvu. Pletikosa je već u tri različita kluba završio na klupi (Šahtar, Spartak, Tottenham). Vrijeme mu je da se vrati doma, ako misli opet braniti za reprezentaciju. A mogao bi, jer je i dalje našš najbolji golman, ali ne bih ga ni ja stavljao dok ne brani u klubu. Što se tiče Šimunića, bilo bi sjajno, ali ne vjerujem sve dok ga ne vidim na presici s dresom u ruci.

VI
virkom
00:06 30.05.2011.

Hvala Vecernji, ovo mi je nakon dugog vremena najljepsa prica za laku noc ;-) Trckara Males oko igraca, a ne zna ni kako ce financirati Barcelonu... A zuta stampa radi kao podmazana. E jooooj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije