Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJANJE KAKVO ŽELIMO
Povratak na članak

Maksimirom je odjekivalo 'U boj' i 'Zovi, samo zovi', a navijači nisu napravili ni jedan incident

Navijači su tijekom svih 90 minuta bodrili hrvatske nogometaše uobičajenim povicima među kojima su dominirali "U boj, u boj" i "Zovi samo, zovi", ali bez uvredljivih povika.

Komentari 12

PR
prarvat
05:23 25.03.2017.

izvrsno. bravo hrvati

VL
PP
Pol_pol
23:45 24.03.2017.

Iako je Ruski jezik puno bliži Hrvatskom od Ukrainskog, a valjda smo došli iz Rusije i bili dio tog slavenskog naroda...valjda je tako bilo prije 13 stoljeća...kažu da smo bili plačenici, vojska plačenička koja je ratovala za Rimljane pa smo zato tako došli u ove naše krajeve jer smosve već poznavali gdje, kada i kako...ipak nam je Ukrainski narod bratski...samo oni se moraju boriti za svoju slobodu ako je žele, a ne mi...mi smo svoju slobodu izborili bez komunista koji su nam zabijali nož u leđa...kao i danas...

VL
BL
Blatina19
02:06 25.03.2017.

Kad drzava hoce to je to

VL
JO
jovanovic
09:25 25.03.2017.

eh da je sdp na vlasti bilo bi svasta

VL
VL
????
09:33 25.03.2017.

Mislim da će nas ta petarda u 88. minuti skupo koštati. Imamo sreću da smo u grupi gdje su od jakih reprezentacija jedino Islanđani podobni, a ni Turci ni Ukrajinci nisu trenutno u milosti Europe, tako da će najteže gostovanje biti upravo na Islandu. Treba se paziti suca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.