Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN UOČI SUSRETA

Maksimir će biti pun, Dinamo rasprodao sve ulaznice za Salzburg

Igrači Dinama zahvalili su vjernim navijačima na grlenoj podršci u Salzburgu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
10.10.2022.
u 18:01

Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 4. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Salzburg na stadionu Maksimir u ponedjeljak oko 16 sati rasprodane ulaznice za sve tribine, objavio je Dinamo.

 Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata.
 
Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.
 
Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica Dinama, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost
 
Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
19:51 10.10.2022.

...još jednom se pokazuje koliko je nužna potreba izgradnje nove nogometne Arene, novog doma plavih lavova, i naših vatrenih... a sa njome bi i posjećenost bila višestruko veća, jer veći broj gledatelja na stadionu je proprcionalno vezan sa uvjetima na stadionu... a još uz to ide da se uz današnji tehnološki razvijen način života, nogomet kao najpopularniji sport, toliko izdigao, tako da su Stadioni nužno postali Arene, dakle centri sa puno garaža, trgovina, restorana, barova, kina, zatvorenih i grijanih tribina, idealnih terena, velikih popratnih ekrana... a to sve danas je preduvjet za dolazak navijača, odnosno obiteljski i prijateljski cjelodnevni provod i potrošnju, a sve još popraćeno sa navijačkim uzbuđenjem i zabavom, dakle ostvarenje uvjeta koji donose puno veću ugodu i doživljaj, te i sami prestiž, nego gledanje doma pred TV-om... dakle, samo je jedno rješenje, i to odmah, izgradnja nove Arene...

AP
apathylolz
19:54 10.10.2022.

Jogurteki na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije