Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI DA NEMA ZATAŠKAVANJA

VIDEO Makedonski ministar: Denis Tot poznavao je djevojku koja ga je udarala

Makedonski ministar
Foto: Frane Šarić
1/5
12.04.2022.
u 13:28

– Na temelju snimke rekonstruirali smo cijeli događaj. Prema izjavama osoba koje su bile tamo, riječ je o osobnom odnosu između djevojke i stradaloga – rekao je Spasovski.

Ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski danas je u Skopju komentirao premlaćivanje i smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota.

>> Video makedonskog ministra Spasovskog (iz Skopja izvještava Frane Šarić)

– Na temelju snimke rekonstruirali smo cijeli događaj. Prema izjavama osoba koje su bile tamo, riječ je o osobnom odnosu između djevojke i stradaloga – rekao je Spasovski te dodao da je raspisana međunarodna tjeralica za čovjekom koji je prvi udario našeg rukometaša.

Odgovarajući na pitanja novinara, Spasovski je naglasio da su informaciju o tome da nema tragova nasilja, kako je rekao, dobili policijski službenici koji rade na ovom slučaju.

Makedonski ministar dodao je da su u sklopu istražnih radnji na razgovor bili pozvani voditelj diskoteke i jedna djelatnica.

– Sve predmete žrtve i osuđenika preuzela su istražna tijela i sve će se ispitati. Uzeli smo odjeću koju je nosio, telefon i sve stvari koje su u tom trenutku bile kod njega – rekao je Spasovski te odbacio tvrdnje da se nešto zataškava ili da je nestao dio snimki s nadzornih kamera.

Još uvijek nije poznato zašto su iz bolnice prvo rekli da nema vidljivih tragova ozljeda po tijelu, a nakon toga ispostavilo se da je naš rukometaš ubijen.

Jučer se pojavila snimka na kojoj se vidi da su Denisa nemilosrdno tukli dok je bespomoćno ležao. Najkrvoločnija je bila djevojka iz društva napadača koju je spomenuo ministar...

Ključne riječi

Komentara 5

RA
radolizem
15:36 12.04.2022.

Jučer sam se pitao - od kud djevojci toliko visoki stupanj kriminalne, da ne kažem ubilačke volje! Ona ga je dosita htjela ubiti jer se nekoliko puta vraćala i zadavala mu udarce. Sad čujemo da su se poznavali, ali jošš uvijek ne vidim gdje je motiv da bude toliko uporna.

KO
Kološanin
15:42 12.04.2022.

Čuvena istočna škola muljanja. Vjerujete li snimci koju vidite svojim očima, ili izjavama makedonskog ministra unutarnjih poslova.

Avatar Idler
Idler
13:49 12.04.2022.

A kak bi novinarji tržili članke brez teorija urote ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije