Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDAR TRAJKOVSKI

Makedonac u dresu Hajduka: U narednim utakmicama trebamo bolje reagirati

Split: Hajduk i Rudeš na Poljudu igraju 14. kolo Prve HNL
Ivana Ivanovic/PIXSELL
04.11.2023.
u 22:47

- Mislim da je najbitnije što smo dobili utakmicu, uzeli tri boda kući i jednostavno moramo nastaviti ovako, uzimati što više bodova, to je najbitnije svima - nakon utakmice je rekao Trajkovski

Nogometaši Hajduka osvojili su tri boda u 14. kolu HNL-a, na svom su Poljudu splitski nogometaši s 1:0 pobijedili posljednjeplasirani Rudeš.

Posve neuvjerljivi Hajduk pobijedio je pogotkom kojeg je u 47. minuti postigao Aleksandar Trajkovski. Hajduk se time bodovno izjednačio na vrhu ljestvice s Rijekom, dok je Rudeš ostao posljednji te i dalje traži put do premijerne prvenstvene pobjede. Ima tek tri boda na kontu.

- Mislim da je najbitnije što smo dobili utakmicu, uzeli tri boda kući i jednostavno moramo nastaviti ovako, uzimati što više bodova, to je najbitnije svima - nakon utakmice je rekao Trajkovski, a potom se dotaknuo svog pogotka:

- Znali smo da imaju visoke stopere. Želio sam tražiti dubinu da napravim prostora za druge igrače. Hvala Bogu u drugom poluvremenu smo iskoristili jedno ubacivanje. Sretan sam što sam zabio prvi pogodak za ovaj klub. Nadam se da će ih biti što više.

Hajduk se na kraju povukao.

- U nogometu uvijek postoje takvi momenti kada te protivnik natjera da se spustiš dolje. Mislim da je na kraju najvažnije što smo izdržali pritisak. U narednim utakmicama trebamo malo bolje reagirati. Vjerujem da će to doći s utakmicama, da se izgradimo kao ekipa - rekao je Trajkovski i najavio Osijek u srijedu:

- Iskreno, znamo protiv koga igramo. Igrali smo s njima kući. Dobro ćemo ih analizirati i probati pobijediti.
 

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
00:04 05.11.2023.

Sjevernomakedonac, ne postoji "Makedonija"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije