Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođeni pobjednici

Majka slavnog tenisača fantastičnom porukom oduševila Hrvate

Hrvatska osvojila Davis kup
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.11.2018.
u 11:12

'Hrvatska je osvojila Davisov kup. Igrali su u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. A imaju samo četiri milijuna stanovnika. Impresivno', napisala je u poruci Judy Murray

Hrvatski tenisači ponovno su na tronu. Čilić, Ćorić i društvo pokorili su svijet. U finalu Davisova kupa Hrvatska je pobijedila Francusku i po drugi put osvojila naslov.

Čestitke našim tenisačima stižu iz cijelog svijeta, a jedna posebna stigla je od majke britanskog tenisača Andyja Murraya.

>> Pogledajte kako su tenisači slavili pjesmom 'Nije u šoldima sve'

'Hrvatska je osvojila Davisov kup. Igrali su u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. A imaju samo četiri milijuna stanovnika. Impresivno', napisala je u poruci Judy Murray.

>> Pogledajte slavlje u Lilleu

Hrvatska osvojila Davis kup
1/16

Komentara 9

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:55 26.11.2018.

Hay Judy !!! Šta nisi čitala što je rekao svojevremeno Napoleon ? " Dajte mi 100000 Hrvata i pokorit ću svijet " ? Nije sloboda protiv višestruko jačeg agresora pala s neba ! Ćao Judy i prati tenis i dalje 🎾🏆

KR
Krotila
11:40 26.11.2018.

nikad se Hrvati nisU dičili da sU nebeski narod ka drugi,a mogli bi,jer sU ponizni i vole svojU Gospu,Kraljicu Hrvata

KR
Krotila
11:40 26.11.2018.

nikad se Hrvati nisU dičili da sU nebeski narod ka drugi,a mogli bi,jer sU ponizni i vole svojU Gospu,Kraljicu Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije