Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODGOVARA NI REMI

Magdić: Izgubimo li od Zagreba, sve je gotovo

Inter - Cibalia (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
03.05.2013.
u 10:00

– Bilo bi odlično da sam mogao okupiti igrače u karanteni, no financijska situacija nije takva pa sam im dao pismene upute kako se ponašati i što raditi do 18 sati kada ćemo se naći na stadionu.

Interu bi tri boda iz susreta sa Zagrebom bila vjetar u leđa.  

– U slučaju poraza, bojim se da će sve biti gotovo. Čak nam i neodlučeno ne odgovara. Bilo bi odlično da sam mogao okupiti igrače u karanteni, no financijska situacija nije takva pa sam im dao pismene upute kako se ponašati i što raditi do 18 sati kada ćemo se naći na stadionu – rekao je Rajko Magić, trener Intera.

Magić jednom ispao

Strateg Zaprešićana ima iskustva s utakmicama za ostanak.

– U sezoni 1999./2000. bio sam trener Istre. Igrali smo u posljednjem kolu u Šibeniku i trebala nam je pobjeda za ostanak u ligi. Nismo uspjeli. Oni su ostali, a mi ispali. Sada se nadam da će ipak biti drukčije – rekao je Rajko Magić.

>> Zagreb u Osijeku potonuo na dno, Inter u Zadru pobjegao s njega

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije