Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD

Magath ljut na Ivana Rakitića

Ivan Rakitić
Reuters
13.04.2010.
u 10:02

Dva uzastopna bundesligaška poraza dobrano su uzdrmala Schalkeovu nogometnu momčad koja je od kandidata za naslov prvaka spala u borbu za direktan plasman u Ligu prvaka.

U ovome trenutku igrači kluba iz Gelsenkirchena drže drugo mjesto ljestvice s dva boda zaostatka za vodećim Bayernom (60), te četiri više u odnosu na trećeplasirani Bayer (54), kojem se "smiješe" kvalifikacije za LP sljedeće sezone.

I dok se poraz od Bayerna (2:1) ne može staviti pod egidu razočaranja, onaj u Hannoveru (4:2) svakako može. A, upravo je to naljutilo trenera momčadi Felixa Magatha koji je petorici svojih glavnih igrača prigovorio zbog manjka koncentracije i upadanja u samozadovoljštinu. Njemački Bild saznaje da je na popisu petorice koja su razočarala trenera i ime hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića. Uz njegu su tu još i vodeći strijelac Bundeslige Kevin Kuranyi, napadač Jefferson Farfan, kapetan Heiko Westermann te veznjak Peer Kluge.

Magath nije želio previše otkrivati, ali nekih se stvari dotaknuo, a prvi se na "tapeti" našao Kuranyi oko kojeg se vodi javna rasprava vratiti ga ili ne u nacionalnu momčad.

- Naravno da to utječe na njega, ali od njega očekujem potpunu koncentraciju kroz četiri posljednje prvenstvene utakmice. Farfan? Jasno je da je premalo to što igrač njegovih kvaliteta pokazuje u najvažnijem dijelu sezone - veli trener koji je prošle sezone Wolfsburg odveo do naslova prvaka.

Što se Rakitića tiče Bild piše da je nakon dobre serije Hrvat zapao u samozadovoljštinu "što se Magathu niti najmanje ne sviđa" te zaključuje kako će se vidjeti hoće li "pobrojane zvijezde" već u subotu, u susretu 31. kola protiv Borussije Mönchengladbach, dobiti priliku za "popravni"...

Komentara 2

NI
nixonite
10:46 13.04.2010.

MAGATH JE SELJAČINA

CU
cupus
02:23 15.04.2010.

Magath bi sa ves masinom bio prvak TIKVANE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije