Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schalke

Magath dobio otkaz, klub mu prijeti sudom

Felix Magath
Reuters
16.03.2011.
u 13:51

Na izvanrednom sastanku nadzornog odbora odlučeno je da se Felixa Magatha razriješi s dužnosti trenera, glavnog menadžera i člana uprave.

Vodstvo kluba iz Gelsenkirchena tako je požurilo svoju odluku da se s Magathom raziđu na kraju ove sezone.

– Imamo jako dobre razloge hitno se rastati s Magathom. No, o njima ne smijem govoriti jer će uskoro biti pokrenut sudski proces – tajnovit je bio predsjednik kluba Clemens Tönnies.

Felix Magath, koji je imao ugovor do 2013., odlučio je ne doći na izvanredni sastanak jer nije imao sve potrebne informacije kako bi sudjelovao u raspravi, izjavio je Magathov odvjetnik Ralf Hocker.

– Nadam se da će nam klub uskoro dostaviti koje su to konkretno optužbe protiv mojega klijenta – ustvrdio je Hocker.

Prema navodima njemačkih medija, Magathovo bi mjesto već možda u nedjeljnom dvoboju s Bayerom iz Leverkusena trebao preuzeti bivši trener Hoffenheima Ralf Rangnick.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:45 16.03.2011.

hehehe da o da raskidom ugovora mu duguju samo 12 miliona € hehehehe sud .....zanimljivo skroz ali izbrojat cete vi njemu zive pare ne ruke hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije