Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILOSRDNA UEFA

Madriđani zbog kartona kažnjeni s 220 tisuća eura

\'Real Madrid\'s Sergio Ramos (L) receives the red card from referee Craig Thomson during their Champions  League Group G soccer match against Ajax Amsterdam in Amsterdam November 23, 2010.    REUTERS
Reuters
30.11.2010.
u 22:29

Jose Mourinho kažnjen je i s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi u Uefinim natjecanjima. Suspenzija u drugoj utakmici uvjetna je

Jutro nakon najtežeg poraza u karijeri Jose Mourinho bio je malo iskreniji:

 – Bili smo loši, jako loši. Nakon trećeg pogotka znao sam da se ne možemo vratiti u utakmicu. Bili smo impotentni. Posve sam razočaran.

 Portugalski trener navodno je prema napisima u britanskim medijima krenuo u lov na pojačanja, a najnoviji pick mu je Tottenhamov ofenzivni lijevi bočni Gareth Bale. U kraljevskom klubu pribjeći će, dakle, prokušanoj metodi rastrošnosti. A na ovu momčad potrošili su oko 250 milijuna eura. Eventualnim dovođenjem Balea došli bi do iznosa od najmanje 300 milijuna eura.

 Usporedbe radi, fascinantan je podatak da su iz Barcelonina udarnog sastava koji je istrčao u ponedjeljak na Nou Campu čak osmorica igrača iz njihova omladinskog pogona. Proizvodi La Masije jedino nisu Abidal, Villa i Dani Alves. Bio je to najteži Realov poraz od Barcelone u posljednjih 17 godina. Oklijevao je Jose ispraviti pogreške i zbog toga je bio kažnjen vrlo brzo. Momčad s Higuainom i bez njega jednostavno drukčije reagira. A njegova je ozljeda, čini se, ozbiljnija i morat će na operaciju leđa.

 Uefa je odredila kazne igračima Real Madrida koji su sudjelovali u operaciji “namjerno iznuđivanje isključenja” protiv Ajaxa kako bi u drugi krug Lige prvaka ušli “čisti”.

Xabi Alonso i Ramos platit će po 20 tisuća eura, a Mourinhovi posrednici Jerzy Dudek i Iker Casillas po 10 tisuća eura. Mourinho je kažnjen s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi u Uefinim natjecanjima i sa 40 tisuća eura. Kazna suspenzije u drugoj utakmici uvjetna je i vrijedit će ako Portugalac to ponovi u sljedeće tri godine. Real će morati platiti 120 tisuća eura. 

Komentara 1

JM
ja-ma
23:28 30.11.2010.

Trebali su ih sve kazniti sa po dvije utakmice suspenzije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije