Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČNE SCENE

Mačka 'posjetila' utakmicu Evertona i nije bila nimalo impresionirana

Mačka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
09.01.2016.
u 22:00

Bila je potpuno mirna i nimalo prestrašena iako se našla na travnjaku okružena sa 40 tisuća navijača.

Everton i četveroligaš Dagenham & Redbridge odigrali su treće kolo FA kupa, a bolji je bio prvoligaš s rutiniranih 2:0. No priča dana ipak je zalutala mačka na stadionu Goodison Park.

Bila je potpuno mirna i nimalo prestrašena iako se našla na travnjaku okružena sa 40 tisuća navijača. Čak je sa staze uz teren došla vidjeti na njemu događa i nije trzala sve dok vratar nije došao do nje i otjerao je.

Ali nije to bio izbezumljeni trk prema izlazu već do ruba igrališta gdje je mirno sjela i izgledao je kao da će zaspati. Uistinu rijetko viđene scene kad su mačke u pitanju, zna se da su mnogo strašljivije od ovoga što se moglo vidjeti u Liverpoolu.

>> Jelavić u posljednjim minutama spasio Bilića i odveo West Ham dalje!

>> Mačka nogometašu prepriječila put: Moram na trening, no ne mogu, strašno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije