Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šarić nije igrao

Maccabi slavio u Berlinu: Radošević zabio 13, a Banić 6 koševa za Albu

Leon Radošević
Foto: NordPhoto/PIXSELL
30.10.2014.
u 23:42

Crvena zvezda nanijela treći poraz Valenciji (76:63) koju vodi hrvatski trener Velimir Perasović. Real je sa 112:83 u Madridu svladao Nižnji.

Maccabi je u gostima pobijedio Albu (84:69) u susretu 3. kola skupine B Eurolige u kojoj se natječe i Cedevita.

Za berlinsku momčad igrala su i dva hrvatska košarkaša - Leon Radošević (13 koševa, 2 skoka) i Marko Banić (po 6 koševa i skokova).

Izraelski klub do pobjede je predvodio Brian Randle (25 koševa), dok je u domaćoj momčadi najefikasniji bio Reggie Redding (15 koševa).

Real je pak sa 112:83 u Madridu svladao Nižnji.

Poredak: CSKA i Unicaja 2-0, Maccabi 2-1, Unicaja 1-1, Cedevita 0-2, Alba 0-3.

Anadolu Efes doživio je prvi poraz i to na svojem parketu, a bolji je bio Žalgiris (65:62). Dario Šarić nije nastupio za tursku momčad. U skupini A odigrana su i preostala dva susreta: Unics Kazan - Dinamo Sassari 85:62 i Real Madrid - Nižnji.

Poredak: Real 3-0, Žalgiris i Efes 2-1, Unics i Nižnji 1-2, Dinamo 0-3.

U skupini C odigran je samo jedan susret, Panathinaikos - Fenerbahče (91:73), kao i u skupini D gdje je Crvena zvezda nanijela treći poraz Valenciji (76:63) koju vodi hrvatski trener Velimir Perasović.

>>Teodosić: Mozak "armije" sa CSKA-om dolazi u Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije