Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI PRVOLIGAŠ
Povratak na članak

Huligani upali u svlačionicu i napali sina izvršnog direktora Istre

"U potpunosti osuđujemo sve oblike verbalnih ili fizičkih napada u društvu, a koji su se nedavno pretvorili u jasne izljeve mržnje i pokušaje destrukcije i nasilja usmjerene prema klubu", stoji u priopćenju za javnost

Komentari 9

EL
EldersRealm
06:13 24.08.2017.

Nadam se da Flak i ostali vide do cega su doveli. To su njihovi heroji i borci za "isusivanje mocvare". Da nam DORH nije politicki obojan vec bi odavno ta piskarala odgovarala za govor mrznje i javni linc. Od HNDa nitko ni ne ocekuje da se oglasi po pitanju tih agitatora, jer je jasno kao dan da ih podrzavaju.

VL
BR
Brandfackel2
05:50 24.08.2017.

Kad napadaju fizički i verbalno Janicu, Mamića, Modrića onda su to za vas navijači, a sad odjednom kad upadnu u svlačionicu Istre, to su huligani?! Huškački mediji i politika doveli su do toga da će ovoga biti sve češće, a funkcioneri klubova koji godinama podržavaju javni linč protiv HNS-a počet će ubirati plodove svoga rada tj. kupat će se u vlastitim gov....

VL
BL
Blatina19
00:29 24.08.2017.

Toga ce biti sve vise jer mediji poticu a drzava tolerira huliganizam. Da hoce, uz par pravih kazni, problem bi se rijesio za dva dana.

VL
AR
Artukovic
06:53 24.08.2017.

Ajmo mediji...napadnite klub,igrace.Nemojte slucajno navijace...oni su sveta krava,jadni,ugnjetavani,itd.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.