Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO U REKLAMI

Ma od koga je to naučio? Kapetan Borussije sočno opsovao na hrvatskom

Marco Reus psuje
Foto: Screenshot Twitter
31.12.2018.
u 09:05

Reus u reklami pokušava loptom pogoditi cilj u prtljažniku Opelovog automobila, a kad u tome ne uspije, slijedi sočna psovka

Brojne su ljepote međunarodnog sporta, a među njima su i susreti različitih kultura, običaja... i jezika. Uključujući i psovke.

To objašnjava i zašto Marco Reus, kapetan Borussije Dortmund i rođeni Nijemac, u jednom reklamnom spotu kaže - "J..em ti majku".

Reus u reklami pokušava loptom pogoditi cilj u prtljažniku Opelovog automobila, a kad u tome ne uspije, slijedi sočna psovka koju, unatoč njemačkom naglasku, dobro razumiju svi "na ovim prostorima".

Ovaj lijepi izraz Reus je vjerojatno naučio od nekog od igrača iz bivše Jugoslavije s kojima je dijelio svlačionicu u velikom klubu iz Dortmunda, uključujući i Hrvata Ivana Perišića.

Pogledajte i video najboljih trenutaka dočeka Vatrenih:

Komentara 7

VD
van der vaart
09:45 31.12.2018.

Valjda od Nevena Subotica :), skupa su igrali cijelu deceniju .

ST
Starotopoljanin
19:33 31.12.2018.

Ajde best majkel,nikakvu majku ne psuje.

KO
kordunmoj75
01:45 01.01.2019.

Kada bi vi sami vidjeli,gdje samo nocu zalaze te Njemacke sportske zvjezde,ne bi se cudili ovom Reusovom kocijaskom izrazu,ja sam "stotinu"puta sreo mnoge od njih u Jugo kaficima,i restoranima,kao i u nasim Hrvatskim raznim klubovima,pa ni je ni cudno,od "tisucu"svjetski jezika,on bas naucio tu Jugo.psovku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije