Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
andrej kramarić:

'Nisam slavio, išao sam spavati, a godi mi što me se spominje u kontekstu Milana'

Andrej Kramarić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
15.10.2014.
u 21:50

- Atmosfera je bila sjajna, ljudi su nas podrškom tjerali da jurimo cijelu utakmicu, zato smo i zabili šest komada – veli Krama.

U Dinamu su zacijelo svaki dan sve svjesniji kakvu su grešku napravili kad su pustili Andreja Kramarića u Rijeku. Dečko im svakodnevno lupa packe zabijajući golove, otkako je krenula ova sezona zabio ih je već 18, od toga 13 prvoligaških, tri u Europi te dva za našu reprezentaciju.

I tata je zadovoljan

Prvijenac je upisao protiv Malte, zaključao je 2:0, a u ponedjeljak u Osijeku otključao Azerbajdžan. I taj gol usmjerio je utakmicu, odmah je pao kamen sa srca, ako je i bilo okova oko nogu, Kramin gol ih je maknuo i naši su do kraja išli kao avioni.

Je li bilo slavlja nakon te briljantne pobjede?

– Ma ne, odmah smo iz Osijeka otišli u Zagreb i razišli se, ja sam otišao kući na spavanje jer čekaju me nove obveze, evo vozim se na trening Rijeke – javio se jučer s puta Kramarić.

– No lijepo se bilo probuditi nakon takve pobjede, stvarno je bilo dobro. I ja sam se osjećao jako dobro, trudit ću se da i ubuduće bude dobro – dodao je napadač Rijeke.

Atmosfera u Osijeku bila je odlična, pun stadion nagrađen je sa šest komada.

– Slično je bilo kao kad Rijeka igra na Kantridi. Svaka čast navijačima i puno im hvala na podršci. Oni su nas svojim navijanjem tjerali da ne stanemo, da se ne zadovoljimo rezultatom. Zbog takve smo podrške i zabili šest golova. A danas nije lako zabiti toliko golova bilo kojem suparniku.

Tata Joža budno prati karijeru svog sina.

– A zadovoljan je, pa mora biti, zar ne?

Godi zanimanje Milana

Bit će zacijelo zadovoljni i u klubu s Kantride. I dosad je bilo zanimanja za Kramarića, no reprezentativne partije, ovakve igre i pogoci opasno dižu cijenu. Mnogo se klubova spominjalo vezano za Kramu, a sad su se počeli javljati i oni najveći. Zadnji 'mig' stigao je iz Milana.

– Normalno je da igraču raste cijena kad igra dobro, a meni je odlično krenulo, ali o odlasku iz Rijeke ne mogu govoriti. Tek treba vidjeti što klub želi.

No zanimanje Milana ne može nikoga ostaviti hladnim.

– Čitao sam u medijima o tome i naravno da godi kad te se spominje u kontekstu takvog kluba. Ali, tko zna što će se događati. Kad u klub dođe nešto konkretno, onda o tome možemo razgovarati, ili kad se meni netko izravno javi. Ovako je sve to bolje ostaviti po strani dok ne postane konkretno – mirno je rekao Krama koji očito nije 'poletio' ni nakon ovakve sjajne partije za Hrvatsku, koja sad ima novi biser, još će nas Krama dugo uveseljavati.

>>Kramarić u Dinamu nije igrao jer je bio u 'krivoj agenciji'

Komentara 2

PR
provokatorica
23:17 15.10.2014.

Krama, nemoj u Milan! :(

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:40 16.10.2014.

Šteta da Andrej ne sluša i slijedi dušu, gazdu i šefa hrvatske nogometne svetinje gospodina Zdravka jer onda bi več obavil transfer vanka balkana gore prema Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije