Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE POHVALE
Povratak na članak

'Ma kakav Ronaldo! Igrač koji me najviše impresionirao je - Luka Modrić'

- Postaneš toga svjestan kad ga promatraš, kad spoznaš prirodnu mu darovitost, kako sve što radi čini opušteno, da uvijek čini one stvari koje ne očekuješ... On me najviše dojmio - rekao je Napolijev igrač Lorenzo Insigne

Komentari 8

BO
boris48astrid
17:37 19.02.2017.

naš dragi genijalac svaka čast kapa do poda......

VL
NO
Niko__O
15:29 19.02.2017.

to da Modrić dodaje prvom slobodnom igraču je višestoljetna priča (uglavnom) licemjernih Dalmatinaca koji mu nikako ne mogu oprostiti što je, kao Dalmatinac, igrao za Dinamo. također - mnogi nogometni znalci na ovom portalu nikada u životu nisu čuli za termine ključnog passa ili predasistencije... ali zato su prvi kada treba stručno komentirati tko je i kako i u kojoj poziciji trebao igrati za reprezentaciju. croatian tragedies.

VL
MU
muh
19:49 19.02.2017.

Ha ha ha ha

VL
SL
Slavik
13:48 19.02.2017.

Modrić je majstor u dodavanju prvom slobodnim igracu, takvu vještinu nema bas bilo tko, također zbog njega je u statistiku uveden novi termin predasistencija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.