Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevnik hrvatskog navijača

“Ma Ćorluka ima tvrdu glavu pošto su mu roditelji podrijetlom iz Bosne”

Dnevnik navijača
Foto: Matt Marenic
1/7
13.06.2016.
u 10:39

Bilo je super vidjeti kako je stadion pun crveno-bijelih kockica. Nekako mi se čini da su se turski navijački izgubili u našim bojama

Misto radnje disco klub, svira narodnjake… Ok, ovo nije niti početak spota niti pjesma od Severine. Ovo je tekst o navijanju za našu reprezentaciju.

Mjesto radnje je birc uz obalu rijeke, a vrijeme radnje nedjelja 14:45 do 17:00. Godina je sada AD 2016 i gleda se Euro. Konačno prva utakmica naše reprezentacije u sastavu koji je do zadnjeg trenutka bio nepoznanica, ali nakon ove tekme to će postati standardna postava.

Nedjeljom do pobjede

Na gledanje tekme sam stigao taman na knap, 15 do dva. Bilo je tu puno obveza prije gledanja - ručak, dijete ostavio kod “baba i deda servis” i ženi reći da sam nedostupan sljedećih dva sata. Mjesto i ekipa me čekala i samo mi je falila moja omiljena piva crvene boje, a vi si mislite koja je to.

U 15 početak prve utakmice!

Bilo je super vidjeti kako je stadion pun crveno-bijelih kockica. Nekako mi se čini da su se turski navijački izgubili u našim bojama. Još i bolje jer ćemo imati još tog jednog igrača na terenu.

Prvih 25 minute utakmice i nije bilo nešto previše zanimljivo. Naši igrači su se tražili i bilo je dosta izgubljenih lopti, ali, dobro, svima je za oprostiti. Nije lako igrati prvu utakmicu. Treba ostaviti dobar dojam i prikupiti prve bodove. 

A onda je došla i ta 41 minuta kada je na Lukinu nogu sjeo volej koji je brzinom munje završio u golu i donio Hrvatskoj prvi gol na ovom Europskom prvenstvu. Kako je samo lijep osjećaj kada su svi oko tebe sretni i vesele se golu kao da su oni sami zabili. Stvarno čestitke Luki na prekrasnom golu.

Boks u Parc de Princes?

Od tog gola pa do kraja utakmice smo preuzeli loptu i na kraju, ako samo dobro brojao, imali još dvije pogođene stative i nekoliko lopti koje je turski golman bez problema obranio. No, kako god svi naši igrači bili dobri, jedan je igrač ipak posebno pokazao svoju borbenost na terenu. I to borbom u doslovnom smislu! Kako su svi komentirali, Vedran Ćorluka je doslovno krvario za svoju zemlju.

Lik je na kraju utakmice izgledao kao da se boksao s Tysonom, a ne bio na nogometnoj utakmici. Što je najgore glava mu je krvarila i kako god mu namjestili “kapicu” od zavoja, krv nije stajala. Ipak je bio dobar i komentar Drage Ćosića nakon što je dobio udarac: “Ma Ćorluka ima tvrdu glavu pošto su mu roditelji podrijetlom iz Bosne”.

Jedva čekam iduću tekmu!

>>Ne moraš biti u Francuskoj da bi navijao

Komentara 8

PL
plavokosa
11:12 13.06.2016.

Nisu mu roditelji podrijetlom iz Bosne nego je Čorluka naš Bosanac rođen u Derventi,Drago moraš se malo informirati, koje novce primaš trebao bi imati sve u malom prstu,.

Avatar Marijanček
Marijanček
11:04 13.06.2016.

Koja je to nekulturna izjava Drage Ćosića , nije bitno tko je od kuda .

ZA
!zagreb!
19:58 13.06.2016.

Čuj roditelji porijeklom iz Bosne!? On je kao i njegovi roditelji Hrvat iz Bosne. Rođen je u Derventi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije