Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena zvezda - Partizan

M. Đurovski: Navijam za Žutog jer nema ni momčad ni novca...

'20.02.2011., stadion Marakana, Beograd, Republika Srbija - Prijateljska utakmica, Crvena zvezda - Borac, 2:1. Robert Prosinecki debitirao je kao trener Crvene zvezde u posljednjoj provjeri uoci nasta
'STR-5687/HaloPix/PIXSELL'
06.04.2011.
u 08:12

- Zbog problema sa strujom nismo trenirali od posljednje utakmice u Ivanjici. Što ako ispadnemo? Nije kraj svijeta, kaže Prosinečki.

Robert Prosinečki pokušat će danas (17 sati, RTS 1) izvesti pothvat i s Crvenom zvezdom nadoknaditi zaostatak u uzvratnoj utakmici polufinala kupa Srbije protiv Partizana (2:0). Iako je uzvrat na Marakani, Zvezdin plasman u finale bio bi golem pothvat uzme li se u obzir da su posljednju pobjedu protiv najvećeg suparnika crveno-bijeli zabilježili još 1. ožujka 2008.

A još je gori podatak da je Partizan slavio u pet posljednjih međusobnih susreta, pa bi svaka pobjeda bila uspjeh za Prosinečkog.

Žuti će na svog kolegu Aleksandra Stanojevića, kojeg proglašavaju najtalentiranijim srpskim trenerom, jurnuti s tri špice (Kaluđerović, Jevtić i Borha) i pokušati u prvih 15 minuta doći do pogotka kako bi se u redove Partizana uvukla nervoza.

No, sudeći prema prvoj utakmici, većih bi problema mogao imati u obrani, a nedostajat će mu i najbolji igrač, nedisciplinirani Lee Addy, kojem je trebalo pet dana da se s Wembleyja vrati u Beograd.

Očekuje se trideset tisuća gledatelja, a nekadašnji as jednog i drugog kluba Milko Đurovski za Blic kaže:

– Navijat ću za Robija jer nema ni momčad ni novca!

Pa objašnjava...

– Bit će teško, preteško... Prosinečki je na Marakanu došao u najgorem mogućem trenutku – kad u Zvezdi nema ni momčadi, ni igrača, ni novca, a pokušava nešto napraviti. Želim mu sreću na tom putu, u srijedu će mu biti potrebna.

Prosinečki uoči derbija smiruje napetosti.

– Nije smak svijeta ako ispadnemo, fokusirat ćemo se na prvenstvo. Zbog problema sa strujom nismo trenirali od posljednje utakmice u Ivanjici.

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
12:07 06.04.2011.

Ček, ček, ček....pa kaj ganciji nit struje nemaju...pa dovedi ih Robi ovdje na pripreme, nek dečki vide kaj je struja, tramvaj, semafor...a poklonili bumo im i po jednu baterijsku svjetiljku svima...s grbom Dinama - se razme >;-)))

Avatar Idler 3
Idler 3
13:05 06.04.2011.

Robi, ima za kupit i suvenir žarulja s grbom Dinama, ma nek se bre deca vesele...a mogu i malo žicat ispred pothodnika onak u trenirkama Zvede, dali bu im ljudi nekaj iz samilosti...a nekaj i od smijeha >;-)))

OB
-obrisani-
08:48 06.04.2011.

Nije smak svijeta ako ispadnu,fokusirat ce se na ligu prvaka---- Eeeee Robi ,a koga ces pobjedjivati u ligi prvaka kad nisu sposobni u SNL da pobjedjuju... Nije ti to trebalo...?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije