Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOTW

Lyon sve zainteresiraniji za Dudua

Eduardo da Silva
AFP
18.04.2010.
u 10:00

Engleski tabloid News of the World piše u nedjelju o već ranije spominjanim špekulacijama oko zanimanja francuskog Lyona za hrvatskog nogometnog reprezentativca Eduarda.

Lyon, polufinalist Lige prvaka, planira odaslati abmicioznu ponudu za Eduarda, piše NOTW. Taj tabloid konstatira da Eduardo nije pokazao svoju najbolju formu otkad je prešao iz Dinama u Arsenal za 7.5 milijuna funti u ljeto 2007. godine.

U studenom prošle godine je potpisao novi ugovor koji ga s ''topnicima'' veže do 2014. godine, ali Arsenal bi ga mogao prodati za ponudu od oko 8 milijuna funti, sugerira tabloid. Inače, nogometni portal Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 10 i pol milijuna eura.

''Arsene Wenger vjerojatno bi mogao saslušati i odvagati ponude za Eduarda, budući da u Meksikancu Carlosu Veli vidi idealnu zamjenu za Eduarda, koji je u 40 utakmica u kojima je startao u Premierligi postigao samo 7 pogodaka. Wenger je, isto tako, priznao da će ovoga ljeta na Emirates dovesti marokanskog napadača Marouanea Chamakha iz Bordeauxa.''

''Eduardo se nije uspio nametnuti nakon što se prije 12 mjeseci vratio nogometu nakon duge pauze uzrokovane stravičnim lomom noge u veljači 2008. godine. Dobio je priliku u sastavu tijekom petomjesečnog odsustva Robina van Persieja zbog teže ozljede, ali nije uspio ostaviti značajniji doprinos na terenu jer su i njega ometale sitnije ozljede'', piše News of the World.

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:35 18.04.2010.

Pa kako ga nebi Lyon kupio kada je to sjajan posao. Dudu je pravi brazilac koji zna igrati a igra za gubitničku reprezentaciju koja World Cup 2010 gleda preko TV na sofi..Dakle Dudo če biti odmoren, motiviran i nema šanse da se preko ljeta uz TV, kokice i Ožujsko pivo povrijedi..

DU
Deleted user
15:00 18.04.2010.

Samo da Dudu zaigra. Nije vazno dali u Lyonu ili Arsenalu. Trebat ce nam za sljedece kvalifikacije. Steta sto ga nije bilo na Europskom prvenstvu. Wenger nije niti Sukera koristio koliko bi trebao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije