Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo kolo

Lyon slavio u gostima, Caen na vrhu Le Championnata

Lyon
Reuters/PIXSELL
15.08.2015.
u 23:48

Lyon je nakon uvodnog remija slavio na gostovanju kod Guingampa 1:0 golom Beauvuea

U subotu navečer odigrano je šest utakmica 2. kola Le Championnata u kojem nije bilo previše golova osim u okršaju Troyesa Nice, piše Goal.com.

Dvije momčadi odigrale su pravu ljepoticu remiziravši 3:3. Domaćin je poveo u 3. minuti, ali do kraja poluvremena gosti su preokrenuli na 3:1. Troyes je smanjio u 77. minuti da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade iščupao bod.

Lyon je nakon uvodnog remija slavio na gostovanju kod Guingampa 1:0 golom Beauvuea. Caen je istim rezultatom svladao Toulouse kod kuće i preuzeo vrh kao jedini s dvije pobjede.

Rennes je slavio Montpellier, također 1:0, dok su St. Etienne Bordeaux igrali 1:1, a Angers Nantes0:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije